Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 31. јануар 2024. године: Бикови ће морати да се суздрже од прекомерног трошења, а Девицама се враћа стара љубав

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене последњег дана у месецу

1706685063_419484709_1085184062607165_7535569143987719124_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у Ваги образује напет аспект са вашим владаоцем Марсом и Меркуром, планетама акције и логике, због чега би требало да будете опрезни са финансијама. Потребно је да се прилагодите неким новим околностима у односу са емотивним партнером.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Аспекти Месеца у Ваги са Јупитером и Ураном у вашем знаку, чине вас склоним претеривању, посебно у трошењу новца. Добар аспект са вашим владаоцем, ретроградном Венером, симболом љубави, наговештава сусрет са неким кога познајете преко посла.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур, близу Марса, образује изазован аспект са Месецом у петој астролошкој кући, доносећи вам конфликте и расправе са љубавним партнером. Мораћете да се прилагодите новим условима рада на послу. Избегавајте алкохол.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошком пољу приватног живота, образује добар аспоект са Сунцем, због чега можете да се ослоните на савет и помоћ шефа, колеге, сарадника, али и емотивног партнера. Зарада преко посла са некретнинама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошкој кући менталног стања, прави добар аспект са вашим владаоцем Сунцем, доносећи вам подршку вољене особе.Ако имате неки судски процес, можете да очекујете повољан исход. Сусрет са млађом особом преко интернета.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, близу Марса, прави квадрат са Месецом у астролошком пољу посла, па избегавајте непотребне трошкове и ризичне инвестиције. Мушкарац на положају пружа вам помоћ и подршку. Стара симпатија шаље жели да се види са вама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца преко вашег знака, под утицајем Сунца из астролошке куће креативности и срећних околности, даје вам ветар у леђа да реализујете нешто што сте планирали. Конфликти са млађим члановима породице. Проводите више времена у природи.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко Ваге још више изоштрава вашу урођену интуицију, доносећи вам сјајну идеју у вези са послом са странцима или стручним усавршавањем у иностранству. Тајна романса са шармантном особом. Повећајте унос витамина.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Аспекти Месеца и вашег владаоца Јупитера,,подстичу вашу амбицију о пословном аранжману са пријатељима, нарочито ако имате породични бизнис. Сусрет са младоликом особом на краћем путу или преко неке друштвене мреже. Опрез у саобраћају.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са Месецом у астролошком пољу каријере, под упливом Венере из поља финансија, у поподневним сатима, можете да очекујете новчане добитке. Аспекти са вашим владаоцем Сатурном опомињу на опрез приликом пословних договора и потписивања уговора.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Месеца са вашим владаоцем Ураном, планетом нових технологија, доноси вам могућност за проширење сарадње са пословним партнерима из земаља Далеког Истока. Позиција Венере, наговештава романтичан сусрет са старом симпатијом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција Месеца у астролошкој кући финансија, опомиње да избегавате непотребне трошкове и подизање кредита. Неко кога сте упознали преко пословних контаката шаље вам романтичну поруку. Заузете Рибе очекује расправа са партнером.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas