Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za sredu 31. januar 2024. godine: Bikovi će morati da se suzdrže od prekomernog trošenja, a Devicama se vraća stara ljubav

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene poslednjeg dana u mesecu

1706685063_419484709_1085184062607165_7535569143987719124_n.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Vagi obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom i Merkurom, planetama akcije i logike, zbog čega bi trebalo da budete oprezni sa finansijama. Potrebno je da se prilagodite nekim novim okolnostima u odnosu sa emotivnim partnerom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u Vagi sa Jupiterom i Uranom u vašem znaku, čine vas sklonim preterivanju, posebno u trošenju novca. Dobar aspekt sa vašim vladaocem, retrogradnom Venerom, simbolom ljubavi, nagoveštava susret sa nekim koga poznajete preko posla.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, blizu Marsa, obrazuje izazovan aspekt sa Mesecom u petoj astrološkoj kući, donoseći vam konflikte i rasprave sa ljubavnim partnerom. Moraćete da se prilagodite novim uslovima rada na poslu. Izbegavajte alkohol.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju privatnog života, obrazuje dobar aspoekt sa Suncem, zbog čega možete da se oslonite na savet i pomoć šefa, kolege, saradnika, ali i emotivnog partnera. Zarada preko posla sa nekretninama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkoj kući mentalnog stanja, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam podršku voljene osobe.Ako imate neki sudski proces, možete da očekujete povoljan ishod. Susret sa mlađom osobom preko interneta.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, blizu Marsa, pravi kvadrat sa Mesecom u astrološkom polju posla, pa izbegavajte nepotrebne troškove i rizične investicije. Muškarac na položaju pruža vam pomoć i podršku. Stara simpatija šalje želi da se vidi sa vama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, pod uticajem Sunca iz astrološke kuće kreativnosti i srećnih okolnosti, daje vam vetar u leđa da realizujete nešto što ste planirali. Konflikti sa mlađim članovima porodice. Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Vage još više izoštrava vašu urođenu intuiciju, donoseći vam sjajnu ideju u vezi sa poslom sa strancima ili stručnim usavršavanjem u inostranstvu. Tajna romansa sa šarmantnom osobom. Povećajte unos vitamina.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Aspekti Meseca i vašeg vladaoca Jupitera,,podstiču vašu ambiciju o poslovnom aranžmanu sa prijateljima, naročito ako imate porodični biznis. Susret sa mladolikom osobom na kraćem putu ili preko neke društvene mreže. Oprez u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkom polju karijere, pod uplivom Venere iz polja finansija, u popodnevnim satima, možete da očekujete novčane dobitke. Aspekti sa vašim vladaocem Saturnom opominju na oprez prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Uranom, planetom novih tehnologija, donosi vam mogućnost za proširenje saradnje sa poslovnim partnerima iz zemalja Dalekog Istoka. Pozicija Venere, nagoveštava romantičan susret sa starom simpatijom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući finansija, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Neko koga ste upoznali preko poslovnih kontakata šalje vam romantičnu poruku. Zauzete Ribe očekuje rasprava sa partnerom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas