Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 4. април: Близанце очекује краће путовање, а Девице проблеми са емотивним партнером

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене овог четвртка

1712210838_Foto-Suhtterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Прелазак Месеца, који управља вашим надахнућем, преко Водолије одговара рођенима крајем знака који се баве креативним занимањем. Могући су ванредни трошкови, због претеривања у трошењу. Стрелац мисли на вас, Лав шаље романтичну поруку.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Јупитера у вашем знаку и Месеца у пољу каријере, чини вас склоним улагању у послове који захтевају доста новца. Мајски Бикови који се баве јавном делатношћу, планирају нове договоре са странцима. Страствени сусрет са Шкорпијом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец прави добар аспект са вашим владаоцем Меркуром у ретроградном ходу, доносећи јунским Близанцима изненадни одлазак на краћи пут у иностранство. Размишљате и проширењу сарадње са странцима. Чувајте се за воланом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Напети аспекти Јупитера, планете експанзије и вашег владаоца Месеца у астролошком пољу новца, доноси вам ванредне трошкове. Можете да уђете у заједнички посао са емотивним партнером, ако сте приватник. Добијате позив за излазак од Јарца.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Са Плутоном у магнетичној Водолији, која захвата ваше поље јавности, не можете остати непримећени. Немојте да пропустите могућност да преко пријатеља остварите контакт са особом која може да се покаже као прави избор за ваш пројекат.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Због хармоничног аспекта између Месеца и вашег владаоца, ретроградног Меркура, добијате понуду за исплатив пословни аранжман, који укључује честа путовања. Љубавни партнер вам замера што му не посвећујете довољно пажње.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец прелази преко вашег поља креативности али и љубави, што одговара октобарским Вагама које се баве послом у вези са уметношћу, медијима, спортом. Неко од кога вас дели већа разлика у година према вама осећа нешто више од пријатељства.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Напети аспекти Месеца у четвртој астролошкој кући са Јупитером и Ураном, доносе вам проблеме у дому и породици, због финансија. У поподневним сатима, може да вам се укаже пословна шанса коју не би требало да пропустите. Рак мисли на вас.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца одговара децембарским Стрелцима, којима доноси лепу зараду преко пословног аранжамана са странцима. Један Лав коме се одавно свиђате намерава да вас фасцинира позивом за одлазак на заједнички пут у иностранство.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец, који управља партнерским односима, прави напет аспект са вашим сувладаоцем Ураном, доносећи вам ванредне трошкове али и нове идеје у вези са послом у медијима. Добијате позив за изалазак од једног сентименталног Рака.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца преко вашег знака, доноси новац преко нових ангажмана уметницима. Можете да очекујете расрпаве са љубавним партнером, посебно ако је реч о Близанцима. Слободне Водолије могу да упознају некога на предавању или семинару.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец образује секстиле са планетама у астролошкој кући посла, доносећи вам увећање прихода. Будите толерантнији према сарадницима и колегама, ако сте мартовска Риба. Могућ договор са Јарцом о реализацији заједничких пословних идеја.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas