Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 5. новембар 2023. године: Бикове очекују раскиди и љубоморне сцене, а Ваге непотребни трошкови

Сазнајте како су вам звезде наклоњене последњег дана у недељи

1699168445_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Последња Месечева четврт у вашој астролошкој кући надахнућа и мотивације, уметницима и спортистима доноси успех, али и ванредне трошкове. Избегавајте ризичне инвестиције и подизање кредита у поподневним сатима. Промените начин исхране.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Са последњом Месечевом четврти у Лаву, очекују вас ванредни издаци који се односе на послове са некретнинама или грађевинским радовима. Могуће љубоморне сцене, раскиди или раздвајање од вољене особе. Удвара вам заузета особа.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Последња Месечева четврт у астролошкој кући комуникација, утиче на промену ваших планова и може да отежа комуникацију са иностраним партнерима. Ако се бавите креативним занимањем, очекује вас увећање зараде. Осетљив урогенитални тракт.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, у последњој фази, опомиње да поведете рачуна о улагањима у пројекте са странцима. Емотивни партнер има идеју како да реализујете посао који дуго планирате. Позив за излазак стиже од Риба. Избегавајте љуту и зачињену храну.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Са последњом Месечевом четврти у вашем знаку, клоните се расправа са надређенима и вољеном особом. Позиција Меркура и Сатурна, владалаца вашег посла, опомиње на опрез приликом склапања договора и потписивања уговора. Бол у леђима.

Девица (23. 8 - 22. 9)

У време данашње, последње Месечеве четврти, могућа је промена плана која се односи на почетак реализације једног посла. Наглашен знак Шкорпије доноси вам проблеме у пословању са странцима. Бик мисли на вас. Опасност у саобраћају.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Последња Месечева четврт у астролошком пољу више силе, упозорава да избегавате непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Послушајте савет једног Близанца. Водолија вам шаље позиц за излазак. Смањите унос шећера.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Напет аспект између вашег владаоца Марса и последње Месечеве четврти у пољу каријере, опомиње да поведете више рачуна о трошковима, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. Познанство са млађом особом преко неке друштвене мреже.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Последња Месечева четврт у квадрату са вашим владаоцем Јупитером, симболом експанзије и контаката са странцима, доноси вам промену планова који се односе на образовање, студије, семинаре или предавања у иностранству. Проверите штитну жлезду.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Аспекти последње Месечеве четврти у кући финансија, доносе вам ванредне трошкове. Позиција вашег владаоца Сатурна успорава реализацију неких пројеката. У вечерњим сатима, очекује вас сусрет са интересантном особом. Кардиоваскуларне тегобе.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

У време данашње, последње Месечеве четврти у вашем астролошком пољу партнерских односа, избегавајте конфликте са са вољеном особом. Стара симпатија намерава да поново постане део вашег живота. Опасност у саобраћају.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Последња Месечева четврт у астролошкој кући свакодневице, упозорава да би требало да будете опрезнији приликом договора и потписивања уговора. Вољена особа показује знаке љубоморе, јер сматра да сте јој за то дали повода. Повећан опрез у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas