Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 9.октобар 2023. године: Близанце очекује свађа са породицом, а Ваге улазак у тајну романсу

Сазнајте шта вас, са данашњим уласком Венере у знак Девице, у понедељак 9. октобра чека на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље

1696832605_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Са уласком Венере у Девицу, пружа вам се шанса за брзу зараду преко сарадње са Шкорпијом. Захлађење односа са емотивним партнером. Вашу пажњу може да привуче неко кога познајете преко посла. Избегавајте конзервиране намирнице.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера улази у вредну Девицу, доносећи вам прилике за нове, креативне аранжмане. Пазите да вас не превари неко ко вам се представља као пријатељ. Слободни Бикови могу да упозају уметника или спортисту. Подложност инфекцијама.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Владалац вашег љубавног живота, Венера, улази у астролошку кућу приватности, доносећи мајским Близанцима захлађење односа са партнером и конфликте са члановима породице. Избегавајте непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Венерин улазак у Девицу повољно утиче на ваше пословне активности и доноси вам увећање зараде, нарочито ако сте јунски Рак. Ипак, пазите да вас неко не обмане празним причама. дугогодишњи партнер жели да вам наметне своју вољу. Несаница.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Договор о пословној сарадњи са Вагом, доноси вам зараду, ако се бавите интелектуалним или занимањем које подразумева чешћа путовања. Напет аспект између Сатурна и Венере, која данас улази у ваше астролошко поље новца, успорава неке послове.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Планета љубави, Венера, улази у ваш знак и прави опозицију са Сатурном, симболом препрека, што неповољно утиче на ваш емотивни живот. Ипак, слободне Девице могу да упознају једну интересантну Шкорпију. Напети аспекти Меркура, који управља и вашим знаком и вашом каријером, одлажу договоре са странцима.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Ваш владалац Венера, улази у астролошку кућу тајни, што наговештава могућност сусрета са старом симпатијом или уласка у тајну романсу с неким кога познајете преко посла. Новац вам пристиже преко паралелних или хонорарних извора прихода.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Венера, која управља вашим партнерским односима, улази у знак Девице, па преко пријатеља можете да упознате некога ко ће вас заинтригирати. Дугогодишњи партнер сумња у вашу верност, што може довести до захлађења односа. Подложност повредама.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Планета новца, Венера, улази у астролошко поље каријере и прави секстил са Марсом, што вам доноси шансу да брзо дођете до солидне зараде. Аспекти Меркура, владаоца партнерских односа, уносе тензију у однос са вољеном особом. Опрез у саобраћају.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Опозиција између вашег владаоца Сатурна и Венере, планета ограничења и новца, очекује вас краћи период стагнације на пословном плану. Комуникација са вољеном особом такође може бити отежана, па је неопходна обострана толеранција.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Краткотрајна криза у односу са емотивним партнером, последица је напетог аспекта између вашег сувладаоца Сатурна и Венере, планете љубави која данас улази у Девицу. Припазите како рукујете са новцем, јер су могући ванредни издаци.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

И ваш владалац Нептун и Сатурн у вашем знаку, образују изазовне аспекте са Венером, планетом новца у астролошкој кући партнерских односа, доносећи вам проблеме и у љубави и на послу. Опрез приликом склапања договора и потписивања уговора.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas