Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 17. МАРТ: Раковима следи сусрет са шармантном особом; Јарчеви избегавајте конфликте

Сазнајте шта вам доноси прва Месечева четврт у Близанцима (која се дешава једном годишње) на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици

1710661586_shutterstock_2053388195-10-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

У време прве Месечеве четврти у трећој астролошкој кући, могући проблеми са документацијом, рођацима, комшијама, а родитељима са децом. Можете да реализујете неки заједнички план са пријатељима. Сусрет са млађом особом на краћем путу.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Прва Месечева четврт у другом астролошком пољу доноси вам новац преко хонорарних ангажмана, али и неспоразуме са надређенима. Могуће раздвајања од вољене особе, због неочекиваних околности. Проверите штитну жлезду.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Једном годишње, прва Месечева четврт нађе се у вашем знаку, а ове године доноси вам успех преко сарадње са странцима, путовања, образовања. Ипак, препоручује се опрез приликом потписивања уговора. Промените начин исхране.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Фаза прве четврти вашег владаоца Месеца, у Близанцима, може да вам донесе проблеме са сарадницима, рођацима, комшијама, децом. Сусрет са шармантном особом на краћем путу, предавању семинару. Подложност повредама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваше организационе способности, у време прве Месечеве четврти у једанаестом астролошком пољу, долазе до пуног изражаја. ммогућност уласка у страствену везу са шармантном особом. Вишак воде у организму.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

У време прве Месечеве четврти у астролошкој кући каријере и угледа, могући су конфликти са надређенима. Будите опрезни приликом склапања нових послова. Слободним Девицама се допада неко ко може да их доведе у заблуду. Главобоља.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Једном годишње, прва Месечева четврт нађе се у Близанцима, а ове године, слободним Вагама доноси романсу са неким ко носи униформу на раду. Новац вам стиже преко иностранства, путовања, контакта са странцима. Проблеми са циркулацијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Прва Месечева четврт у осмом астролошком пољу прави тригон са вашим владаоцем Марсом, доносећи вам могућности за увећање прихода. Слободне Шкорпије очекује страствени сусрет са воденим знаком. Подложност спортским повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Прва Месечева четврт у седмој астролошкој кући, доноси вам новац преко јавних и интелектуалних делатности, некретнина, краћих путовања. Љубавног партнера мучи љубомора, јер сумња у вашу искреност. Осетљив желудац.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

У време прве Месечеве четврти у Близанцима, могући су конфликти са сарадницима, колегама, комшијама, рођацима. Емотивни партнер покушава да вас доведе у заблуду, док слободни Јарчеви могу да се заљубе. Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Прва Месечева четврт у астролошкој кући креативности, најављују успех уметницима, дизајнерима, спортистима. Увећање приходе преко послова са некретнинама и прехрамбеним производима. Романса на послу. Подложност повредама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

У време прве Месечеве четврти у Близанцима, могући су конфликти са љубавним или пословним партнером (можда и обоје). Са четири планете у вашем знаку, популарни сте у друштву. Познанство преко интернета. Подложност повредама у кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas