Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. MART: Rakovima sledi susret sa šarmantnom osobom; Jarčevi izbegavajte konflikte

Saznajte šta vam donosi prva Mesečeva četvrt u Blizancima (koja se dešava jednom godišnje) na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici

1710661586_shutterstock_2053388195-10-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

U vreme prve Mesečeve četvrti u trećoj astrološkoj kući, mogući problemi sa dokumentacijom, rođacima, komšijama, a roditeljima sa decom. Možete da realizujete neki zajednički plan sa prijateljima. Susret sa mlađom osobom na kraćem putu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Prva Mesečeva četvrt u drugom astrološkom polju donosi vam novac preko honorarnih angažmana, ali i nesporazume sa nadređenima. Moguće razdvajanja od voljene osobe, zbog neočekivanih okolnosti. Proverite štitnu žlezdu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u vašem znaku, a ove godine donosi vam uspeh preko saradnje sa strancima, putovanja, obrazovanja. Ipak, preporučuje se oprez prilikom potpisivanja ugovora. Promenite način ishrane.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Faza prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u Blizancima, može da vam donese probleme sa saradnicima, rođacima, komšijama, decom. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu, predavanju seminaru. Podložnost povredama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaše organizacione sposobnosti, u vreme prve Mesečeve četvrti u jedanaestom astrološkom polju, dolaze do punog izražaja. mmogućnost ulaska u strastvenu vezu sa šarmantnom osobom. Višak vode u organizmu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući karijere i ugleda, mogući su konflikti sa nadređenima. Budite oprezni prilikom sklapanja novih poslova. Slobodnim Devicama se dopada neko ko može da ih dovede u zabludu. Glavobolja.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u Blizancima, a ove godine, slobodnim Vagama donosi romansu sa nekim ko nosi uniformu na radu. Novac vam stiže preko inostranstva, putovanja, kontakta sa strancima. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prva Mesečeva četvrt u osmom astrološkom polju pravi trigon sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam mogućnosti za uvećanje prihoda. Slobodne Škorpije očekuje strastveni susret sa vodenim znakom. Podložnost sportskim povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prva Mesečeva četvrt u sedmoj astrološkoj kući, donosi vam novac preko javnih i intelektualnih delatnosti, nekretnina, kraćih putovanja. LJubavnog partnera muči ljubomora, jer sumnja u vašu iskrenost. Osetljiv želudac.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Blizancima, mogući su konflikti sa saradnicima, kolegama, komšijama, rođacima. Emotivni partner pokušava da vas dovede u zabludu, dok slobodni Jarčevi mogu da se zaljube. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući kreativnosti, najavljuju uspeh umetnicima, dizajnerima, sportistima. Uvećanje prihode preko poslova sa nekretninama i prehrambenim proizvodima. Romansa na poslu. Podložnost povredama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Blizancima, mogući su konflikti sa ljubavnim ili poslovnim partnerom (možda i oboje). Sa četiri planete u vašem znaku, popularni ste u društvu. Poznanstvo preko interneta. Podložnost povredama u kući.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas