Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 24. СЕПТЕМБАР: Бикови очекујте срећу на пословном плану, Рибама се спрема изненађење

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 24. септембар

1695538870_shutterstock_2264974741.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом у астролошкој кући каријере, под утицајем вашег владаоца Марса, решавате правна питања са љубавним или пословним партнером, или сређујете стамбени простор. Коњункција са Плутоном, касно увече доноси вам вести о новцу. Опрез у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец, који управља трећим астролошким пољем, у вечерњим сатима приближава се Плутону, симболу богатства, доносећи вам могућност путовања или договор о исплативом аранжману са странцима. Очекује вас сусрет са неким ко живи у другом граду.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Одговара вам позиција Месеца у кући новца, ако се бавите креативним или занимањем преко кога сте присутни у јавности.Тригон са вашим владаоцем Меркуром омогућава бржу реализацију послова у вези са некретнинама. Пазите се за воланом. Несаница.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Транзит вашег владаоца Месеца преко Јарца, под утицајем Марса из поља приватности, доноси вам конфликте са емотивним партнером о члановима породице. Добар аспект са Меркуром, симболом бизниса, повољно утиче на договоре о новим аранжманима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Са Месецом у пољу свакодневних активности, који се касно увече приближава Плутону, морате да улажите доста напора како бисте на време завршили све обавезе . Преко сарадње са Девицом, Биком, Јарцем, можете да очекујете заначајно увећање зараде.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Тригон између Месеца у Јарцу и вашег владаоца Меркура, доноси сјајне могућности за зараду Девицама које се баве креативним послом, спортом, образовањем. Аспекти Венере, наговештавају страствени сусрет са атрактивном особом коју познајете преко посла.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца који управља вашом каријером, доноси вам стабилизацију финансија. Могући су конфликти са љубавним партнером, због вашег става у вези са заједничким животом. Приводите крају реализацију плана са некретнинама или стамбеним простором.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон касно увече образује коњункцију са Месецом у астролошкој кући комуникација, доносећи вам новац преко сарадње са особама које живе у другом граду. Студенти имају шансу за одлазак на стручно усавршавање у иностранство.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са Месецом у астролошком пољу новца, бавите се пословима који захтевају велику издржљивост и упорност, спортом или ангажманом на великим друштвеним пројектима. Купопродаја или издавање некретнина и грађевински послови, доносе вам зараду.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец у вашем знаку чини вас практичнијим али и подложнијим утицају емотивног или пословног партнера. Ако сте млади, очекује вас успех на испитима. Аспект са планетом љубави, Венером, наговештава страствени сусрет са воденим знаком.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Ако преиспитујете своје одлуке у вези пословним, али и љубавним животом, ослоните се на интуицију која вам је данас изузетно наглашена. На краћем путу, предавању или семинару, можете да упознате једну шармантну Вагу или неког атрактивног Стрелца.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција планете харизме, Плутона, близу Месеца, владаоца вашег емотивног живота, у вечерњим сатима, наговештава сусрет са особом која вас неће оставити равнодушним. Ако сте у браку или дужој вези, партнер намерава да вас обрадује нечим што одавно прижељкујете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas