Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за понедељак 2. септембар 2023. године: Лавове очекује увећање прихода, а Шкорпије романса на послу

Сазнајте како су вам звезде наклоњене

1693808260_shutterstock_2134763783.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Планета која управља вашим партнерским односима креће директним ходом, због чега ће ваша креативност бити наглашена, а љубавна ситуација боља. Јупитер, планета успеха,  креће ретроградним ходом што може успорити пословну сарадњу са странцима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера креће директним ходом што ће вам олакшати рад на свакодневним пословима и донети већу зараду. Јупитер креће ретроградним ходом преко вашег знака, због чега можете имати ванредне трошкове. Избегавајте подизање кредита.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Владалац вашег љубавног живота креће директним ходом, доносећи вам бројне сусрета и познанства, као и краћа путовања. Владалац ваших партнерских односа креће ретроградним ходом, због чега треба да поведете рачуна о томе с ким правите финансијске договоре.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Директан ход Венере до 8. октобра повољно утиче на ваше финансије а ретроградни ход Јупитер преко 11. астролошке куће до краја године успорава реализацију ваших планова. Ако ваш посао захтева чешћа путовања, имате веће шансе за солидну зараду.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Венера данас креће директним ходом преко вашег знака доносећи вам љубав, физичко пролепшавање и увећање прихода. А Јупитеров ретроградни ход, од данас, може успорити реализацију неких пројеката из области уметности, спорта, образовања.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Владалац вашег посла, Венера, креће директним ходом доносећи вам могућност да остварите нешто о чему сте маштали. Ретроградни ход Јупитера усмерава вашу пажњу на заједнички посао у који су укључени и ваш партнер и чланови породице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Директан ход вашег владаоца Венере преко астролошке куће планова доноси вам креативне идеје у вези са неким хонорарним ангажманом. Ретроградни ход Јупитера у Бику слаби моћ ваше конкуренције, па ћете брже остварити нешто што сте планирали.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Владалац ваших финансија, Јупитер, данас креће ретроградним ходом што на неко време може одложити планове који се односе на заједнички аранжман са пословним или љубавним партнером. Атрактивна особа са посла поново буди ваше интересовање за њу.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер креће у четворомесечни ретроградни ход преко знака Бика, што отежава пословне контакте са особама из иностранства или одлазак на стручно усавршавање. Успећете да решите проблеме уз подршку Ваге, Бика или Риба.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Директан ход Венере преко Лава подстиче вашу жељу да се ангажујете на пословима који носе извесну дозу ризика и опасности. Неки планови ће морати да сачекају повољнији тренутак како бисте их реализовали онако како сте намеравали.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Позиција планете љубави и новца која данас креће директним ходом преко поља партнерских односа повољно утиче на ваш емотивни и пословни живот. Ретроградни ход Јупитера може одложити неке договоре са странцима и послове са некретнинама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Директан ход Венере преко знака Лава доноси вам побољшање финансијске ситуације. Ретроградни ход вашег сувалдаоца Јупитера подстиче вас на размишљање о улагању у некретнине или самосталну делатност о којој већ неко време размишљате.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas