Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za ponedeljak 2. septembar 2023. godine: Lavove očekuje uvećanje prihoda, a Škorpije romansa na poslu

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene

1693808260_shutterstock_2134763783.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Planeta koja upravlja vašim partnerskim odnosima kreće direktnim hodom, zbog čega će vaša kreativnost biti naglašena, a ljubavna situacija bolja. Jupiter, planeta uspeha,  kreće retrogradnim hodom što može usporiti poslovnu saradnju sa strancima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera kreće direktnim hodom što će vam olakšati rad na svakodnevnim poslovima i doneti veću zaradu. Jupiter kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, zbog čega možete imati vanredne troškove. Izbegavajte podizanje kredita.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vladalac vašeg ljubavnog života kreće direktnim hodom, donoseći vam brojne susreta i poznanstva, kao i kraća putovanja. Vladalac vaših partnerskih odnosa kreće retrogradnim hodom, zbog čega treba da povedete računa o tome s kim pravite finansijske dogovore.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Direktan hod Venere do 8. oktobra povoljno utiče na vaše finansije a retrogradni hod Jupiter preko 11. astrološke kuće do kraja godine usporava realizaciju vaših planova. Ako vaš posao zahteva češća putovanja, imate veće šanse za solidnu zaradu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Venera danas kreće direktnim hodom preko vašeg znaka donoseći vam ljubav, fizičko prolepšavanje i uvećanje prihoda. A Jupiterov retrogradni hod, od danas, može usporiti realizaciju nekih projekata iz oblasti umetnosti, sporta, obrazovanja.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vladalac vašeg posla, Venera, kreće direktnim hodom donoseći vam mogućnost da ostvarite nešto o čemu ste maštali. Retrogradni hod Jupitera usmerava vašu pažnju na zajednički posao u koji su uključeni i vaš partner i članovi porodice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Direktan hod vašeg vladaoca Venere preko astrološke kuće planova donosi vam kreativne ideje u vezi sa nekim honorarnim angažmanom. Retrogradni hod Jupitera u Biku slabi moć vaše konkurencije, pa ćete brže ostvariti nešto što ste planirali.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vladalac vaših finansija, Jupiter, danas kreće retrogradnim hodom što na neko vreme može odložiti planove koji se odnose na zajednički aranžman sa poslovnim ili ljubavnim partnerom. Atraktivna osoba sa posla ponovo budi vaše interesovanje za nju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter kreće u četvoromesečni retrogradni hod preko znaka Bika, što otežava poslovne kontakte sa osobama iz inostranstva ili odlazak na stručno usavršavanje. Uspećete da rešite probleme uz podršku Vage, Bika ili Riba.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Direktan hod Venere preko Lava podstiče vašu želju da se angažujete na poslovima koji nose izvesnu dozu rizika i opasnosti. Neki planovi će morati da sačekaju povoljniji trenutak kako biste ih realizovali onako kako ste nameravali.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija planete ljubavi i novca koja danas kreće direktnim hodom preko polja partnerskih odnosa povoljno utiče na vaš emotivni i poslovni život. Retrogradni hod Jupitera može odložiti neke dogovore sa strancima i poslove sa nekretninama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Direktan hod Venere preko znaka Lava donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Retrogradni hod vašeg suvaldaoca Jupitera podstiče vas na razmišljanje o ulaganju u nekretnine ili samostalnu delatnost o kojoj već neko vreme razmišljate.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas