Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 27. март 2024. године: Ракове очекује хаос на љубавном плану, а Лавове неочекивана зарада

Погледајте шта су вам звезде припремиле за данас

1711523906_Ftoo-Shutterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом у Шкорпији у астролошкој кући новца и ризика, под упливом вашег владаоца Плутона, данас се можете наћи пред новим пословним изазовом. Ванредни трошкови. Страствени заједнички тренуци са партнером. Послушајте савет нутриционисте.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Добар аспект између Месеца у Шкорпији и Марса, доноси вам романтичан сусрет са једном Рибом. За напетост у односу са колегама, "заслужна" је ваша потреба да динамика посла буд под вашим надзором. Вољена особа је љубоморна и посесивна.  Више шетајте.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Не одговара вам позиција Месеца у Шкорпији због напетих аспеката који изазивају тензију у односу са сарадницима, али и члановима породице. Поведите рачуна, јер можете бити прилично субјективни приликом доношења одлука. Избегавајте алкохол.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, у вечерњим сатима, образује тригон са Сатурном, доносећи вам новац преко сарадње са љубавним или пословним партнером. На љубавном плану вас очекује хаос,  вољена особа је склона драматизовању и љубомори. Уносите више течности.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у ШкорпијИ, прави напет аспект са вашим владаоцем Сунцем, због чега би требало да будете толерантнији према сарадницима. Улагање у посао са некретнинама или покретање приватног бизниса, доноси вам зараду. Потребан вам је одмор.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур прави напет аспект са Месецом у астролошком пољу менталног стања, због чега ћете теже успети да реализујете своје идеје и замисли. Добијате романтичну поруку од романтичног Рака. Смањите унос шећера.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца преко астролошке куће посла под утицајем Марса, доноси вам зараду преко послова у вези са медицином, и услужним делатностима. Позиција Плутона утиче на појачану љубомору вашег емотивног партнера. Подложност повредама у кући.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Са Месецом у пољу личности у напетом асперкту са вашим владаоцем Плутоном, склони сте преиспитивању пословних одлука. Схватили сте да је паметније да се прилагодите потребама вољене особе, која је претрпана послом. Нервоза.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у знаку новца и моћи, у које пада ваша астролошка кућа тајни, доносећи вам паралелне изворе прихода, нарочито ако се бавите купопродајом некретнина или услужним делатностима. Ваша тајна романса поприма драматичнији ток. Несаница.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец прелази преко вашег астролошког поља планова образујући добар аспект са вашим владаоцем Сатурном, што вам доноси новац. Могуће трзавице са млађим члановима породице. Стара симпатија жели да ступи у контакт са вама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Добар аспект између Месеца у астролошкој кући каријере и Сатурна у кући новца, доноси вам зараду преко послова са старим пословним партнерима. Позиције вашег владаоца Урана и Венере, доноси вам познанство са Вагом на краћем путу.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Очекује вас увећање прихода, ако се бавите неким креативним занимањем или преко посла сарађујете са странцима. Поподневни сати, доносе вам романтичан сусрет са особом чији посао има везе са честим путовањима. Брачни партнер је сумњичав. Пазите се у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas