Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za sredu 27. mart 2024. godine: Rakove očekuje haos na ljubavnom planu, a Lavove neočekivana zarada

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

1711523906_Ftoo-Shutterstock-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u Škorpiji u astrološkoj kući novca i rizika, pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, danas se možete naći pred novim poslovnim izazovom. Vanredni troškovi. Strastveni zajednički trenuci sa partnerom. Poslušajte savet nutricioniste.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Dobar aspekt između Meseca u Škorpiji i Marsa, donosi vam romantičan susret sa jednom Ribom. Za napetost u odnosu sa kolegama, "zaslužna" je vaša potreba da dinamika posla bud pod vašim nadzorom. Voljena osoba je ljubomorna i posesivna.  Više šetajte.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ne odgovara vam pozicija Meseca u Škorpiji zbog napetih aspekata koji izazivaju tenziju u odnosu sa saradnicima, ali i članovima porodice. Povedite računa, jer možete biti prilično subjektivni prilikom donošenja odluka. Izbegavajte alkohol.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, u večernjim satima, obrazuje trigon sa Saturnom, donoseći vam novac preko saradnje sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Na ljubavnom planu vas očekuje haos,  voljena osoba je sklona dramatizovanju i ljubomori. Unosite više tečnosti.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u ŠkorpijI, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Suncem, zbog čega bi trebalo da budete tolerantniji prema saradnicima. Ulaganje u posao sa nekretninama ili pokretanje privatnog biznisa, donosi vam zaradu. Potreban vam je odmor.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur pravi napet aspekt sa Mesecom u astrološkom polju mentalnog stanja, zbog čega ćete teže uspeti da realizujete svoje ideje i zamisli. Dobijate romantičnu poruku od romantičnog Raka. Smanjite unos šećera.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla pod uticajem Marsa, donosi vam zaradu preko poslova u vezi sa medicinom, i uslužnim delatnostima. Pozicija Plutona utiče na pojačanu ljubomoru vašeg emotivnog partnera. Podložnost povredama u kući.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u polju ličnosti u napetom asperktu sa vašim vladaocem Plutonom, skloni ste preispitivanju poslovnih odluka. Shvatili ste da je pametnije da se prilagodite potrebama voljene osobe, koja je pretrpana poslom. Nervoza.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u znaku novca i moći, u koje pada vaša astrološka kuća tajni, donoseći vam paralelne izvore prihoda, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim delatnostima. Vaša tajna romansa poprima dramatičniji tok. Nesanica.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko vašeg astrološkog polja planova obrazujući dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što vam donosi novac. Moguće trzavice sa mlađim članovima porodice. Stara simpatija želi da stupi u kontakt sa vama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Dobar aspekt između Meseca u astrološkoj kući karijere i Saturna u kući novca, donosi vam zaradu preko poslova sa starim poslovnim partnerima. Pozicije vašeg vladaoca Urana i Venere, donosi vam poznanstvo sa Vagom na kraćem putu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Očekuje vas uvećanje prihoda, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili preko posla sarađujete sa strancima. Popodnevni sati, donose vam romantičan susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Bračni partner je sumnjičav. Pazite se u saobraćaju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas