Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 6. МАРТ: Бик да се пази конфликта, Девицу очекује криза са партнером

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 6. март, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље...

1709708399_8095dd8ff7545a5934c68ebb0efc12eff499773a.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец се данас приближава вашем сувладаоцу Плутону, планети новца и моћи, која влада вашим финансијама, доносећи вам увећање прихода. Имате подршку вољене особе у вези са нечим до чега вам је веома стало. Расправе са сарадницима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиције Месеца и вашег владаоца Венере повољно утичу на ваш пословни, али и љубавни живот. Добар аспект са Меркуром, који управља вашим финансијама, доноси вам ванредне издатке. Конфликти са рођацима, сарадницима, комшијама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец близу Плутона у деветој астролошкој кући новца, прави добар аспект са вашим владаоцем Меркуром, због чега вам се може указати шанса да уложите новац у нов пројекат. Ванредни издаци. Љубавни партнер очекује да испуните обећање.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Аспекти вашег владалаоца Месеца, симбола емоција али и трговине, повољно утичу на ваш љубавни и пословни живот. Ваше идеје и планове можете да остварите заједно са емотивним или пословним партнером. Расправе са члановима породице.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец близу Плутона у астролошкој кући партнерства, прави добар аспект са вашим владаоцем Сунцем, подстичући вашу амбицију, нарочито ако се бавите интелектуалним или послом због кога често путујете. Пазите шта коме причате.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур у секстилу са Месецом близу Плутона, у астролошком пољу посла, доноси вам шансе за увећање прихода преко контаката са странцима. Криза у комуникацији са вољеном особом неповољно утиче на ваш нервни систем.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца вас фокусира на дом и породицу, али вам доноси и зараду преко приватног бизниса или хонорарног посла. Имате подршку једне Водолије. Слободне Ваге могу да уђу у романсу са заузетом особом која носи униформу на раду.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспекти Месеца, који управља контактима са странцима, путовањима и студијама, доносе вам увећање прихода, ако сте преко посла присутни у јавности. Неко коме се већ дуже време допадате, осећа према вама нешто више од пријатељства.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Сјајан тригон планета у земљаним знацима повољно утиче на ваш пословни живот. Позиција ваших владалаца Јупитера и Нептуна, симбола успеха и визија, доноси вам новац. Клоните се расправа са љубавним партнером и члановима породице.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец близу Плутона у вашем пољу посла, прави добре аспекте са вашим владаоцим, Сатурном и Ураном, доносећи вам зараду, нарочито се бавите креативним занимањем или спортом. Могући конфликти са рођацима и млађим сарадницима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Уран и Сатурн, планете будућности и прошлости, које управљају вашим знаком, праве тригоне са Месецом и Плутоном, па ћете морати да се наоружате стрпљењем како бисте реализовали неки план. Могући непланирани трошкови.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција Меркура који управља вашим љубавним животом, повољно утиче на комнуникацију са вољеном особом. Аспекти Месеца близу Плутона, са вашим владаоцима Нептуном и Јупитером, доносе вам успех и новац, уколико сте уметник или спортиста.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas