Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 6. MART: Bik da se pazi konflikta, Devicu očekuje kriza sa partnerom

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 6. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

1709708399_8095dd8ff7545a5934c68ebb0efc12eff499773a.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec se danas približava vašem suvladaocu Plutonu, planeti novca i moći, koja vlada vašim finansijama, donoseći vam uvećanje prihoda. Imate podršku voljene osobe u vezi sa nečim do čega vam je veoma stalo. Rasprave sa saradnicima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Venere povoljno utiču na vaš poslovni, ali i ljubavni život. Dobar aspekt sa Merkurom, koji upravlja vašim finansijama, donosi vam vanredne izdatke. Konflikti sa rođacima, saradnicima, komšijama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec blizu Plutona u devetoj astrološkoj kući novca, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, zbog čega vam se može ukazati šansa da uložite novac u nov projekat. Vanredni izdaci. LJubavni partner očekuje da ispunite obećanje.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Aspekti vašeg vladalaoca Meseca, simbola emocija ali i trgovine, povoljno utiču na vaš ljubavni i poslovni život. Vaše ideje i planove možete da ostvarite zajedno sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Rasprave sa članovima porodice.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec blizu Plutona u astrološkoj kući partnerstva, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, podstičući vašu ambiciju, naročito ako se bavite intelektualnim ili poslom zbog koga često putujete. Pazite šta kome pričate.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u sekstilu sa Mesecom blizu Plutona, u astrološkom polju posla, donosi vam šanse za uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima. Kriza u komunikaciji sa voljenom osobom nepovoljno utiče na vaš nervni sistem.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca vas fokusira na dom i porodicu, ali vam donosi i zaradu preko privatnog biznisa ili honorarnog posla. Imate podršku jedne Vodolije. Slobodne Vage mogu da uđu u romansu sa zauzetom osobom koja nosi uniformu na radu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekti Meseca, koji upravlja kontaktima sa strancima, putovanjima i studijama, donose vam uvećanje prihoda, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Neko kome se već duže vreme dopadate, oseća prema vama nešto više od prijateljstva.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sjajan trigon planeta u zemljanim znacima povoljno utiče na vaš poslovni život. Pozicija vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, simbola uspeha i vizija, donosi vam novac. Klonite se rasprava sa ljubavnim partnerom i članovima porodice.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec blizu Plutona u vašem polju posla, pravi dobre aspekte sa vašim vladaocim, Saturnom i Uranom, donoseći vam zaradu, naročito se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Mogući konflikti sa rođacima i mlađim saradnicima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Uran i Saturn, planete budućnosti i prošlosti, koje upravljaju vašim znakom, prave trigone sa Mesecom i Plutonom, pa ćete morati da se naoružate strpljenjem kako biste realizovali neki plan. Mogući neplanirani troškovi.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Merkura koji upravlja vašim ljubavnim životom, povoljno utiče na komnunikaciju sa voljenom osobom. Aspekti Meseca blizu Plutona, sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, donose vam uspeh i novac, ukoliko ste umetnik ili sportista.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas