Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за уторак, 11. јул: Пред Близанцима је динамичан дан, Лава очекују договори о послу, Стрелцу стиже новац

Некоме данашњи дан доноси прилив креативне енергије и ентузијазма

1689061222_biznis-horoskop-naslovna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Меркур у знаку Лава, астролошкој кући креативности и ентузијазма, у напетом аспекту са Месецом у Бику, доноси успех спортистима и уметницима. Сунце и Меркур у Раку подстичу вашу жељу за сређивањем стамбеног простора. Меланхолично расположење.

Бик

Са Меркуром, планетом интелекта и логике у пољу приватног бизниса и Месецом у Бику, фокусирани сте на проширење послова или оснивање сопствене фирме. Размишљате о уласку у везу или брак, а ако сте већ у браку, о реновирању или куповини стана.

Близанци

Месец у кући тајни прави напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, симболом флерта у вашем пољу комуникација, доносећи вам динамичан дан испуњен сусретима са интересантним особама. Млади Близанци могу имати конфликте са родитељима.

Рак

Добар аспект између Меркура, владаоца поља интуиције, бизниса и краћих путовања у Лаву и Марса у пољу трговине, чини вас спремним за реализацију исплативих пословних аранжмана. Избегавајте расправе са Овновима, Јарчевима и Шкорпијама.

Лав

Улазак Меркура у ваш знак и Месеца у кућу каријере даје вам менталну снагу и доноси договор о новом послу са особама из иностранства. Са Венером, планетом љубави и шарма у свом знаку, популарни сте и радо виђени у друштву, нарочито супротног пола.

Девица

Аспекти вашег владаоца Меркура у знаку креативности и ентузијазма, доносе више инспирације и мотивације уметницима и спортистима. Склони сте да прихватите удварање заузете особе коју ћете највероватније упознати преко неке друштвене мреже.

Вага

Изазован аспект између Месеца у Бику, вашој астролошкој кући финансија и Меркура, планете бизниса у кући неочекиваних околности, може вам донети увећање зараде. Позиција Сатурна упозорава да будете тактичнији у комуникацији са сарадницима.

Шкорпија

Улазак Меркура, планете бизниса у астролошко поље каријере, најављују нове пословне аранжмане, док вам позиција Месеца, симбола емоција у Бику, доноси сусрет са интересантном особом на неком пословном скупу или друштвеном догађају.

Стрелац

Месец у петој и Меркур у деветој кући доносе вам договоре о пројектима са особама из иностранства, што погодује онима чији посао има везе са едукацијом, спортом, креативном делатношћу. Наглашен знак Бика, са вашим владаоцем Јупитером доноси новац.

Јарац

Меркур, планета трговине и спретности, улази у поље новца и ризика, а Месец у поље креативности, надахнућа и ентузијазма, доносећи успех спортистима и уметницима. Очекује вас романтичан сусрет са особом која често путује, због посла.

Водолија

Аспекти планете комуникација, Меркура, у астролошкој кући партнерских односа, са Месецом, Сатурном и Плутоном, упозоравају да избегавате претеране трошкове. Са наглашеним знаком Бика, планирате грађевинске радове или приватни бизнис.

Рибе

Меркур, планета менталног стања и бизниса у пољу посла, чини вас много активнијим, посебно ако се бавите спортом или трговином. Због напетог аспекта са Месецом у пољу комуникација, требало би да будете тактичнији према сарадницима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas