Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za utorak, 11. jul: Pred Blizancima je dinamičan dan, Lava očekuju dogovori o poslu, Strelcu stiže novac

Nekome današnji dan donosi priliv kreativne energije i entuzijazma

1689061222_biznis-horoskop-naslovna.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Ovan

Merkur u znaku Lava, astrološkoj kući kreativnosti i entuzijazma, u napetom aspektu sa Mesecom u Biku, donosi uspeh sportistima i umetnicima. Sunce i Merkur u Raku podstiču vašu želju za sređivanjem stambenog prostora. Melanholično raspoloženje.

Bik

Sa Merkurom, planetom intelekta i logike u polju privatnog biznisa i Mesecom u Biku, fokusirani ste na proširenje poslova ili osnivanje sopstvene firme. Razmišljate o ulasku u vezu ili brak, a ako ste već u braku, o renoviranju ili kupovini stana.

Blizanci

Mesec u kući tajni pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom flerta u vašem polju komunikacija, donoseći vam dinamičan dan ispunjen susretima sa interesantnim osobama. Mladi Blizanci mogu imati konflikte sa roditeljima.

Rak

Dobar aspekt između Merkura, vladaoca polja intuicije, biznisa i kraćih putovanja u Lavu i Marsa u polju trgovine, čini vas spremnim za realizaciju isplativih poslovnih aranžmana. Izbegavajte rasprave sa Ovnovima, Jarčevima i Škorpijama.

Lav

Ulazak Merkura u vaš znak i Meseca u kuću karijere daje vam mentalnu snagu i donosi dogovor o novom poslu sa osobama iz inostranstva. Sa Venerom, planetom ljubavi i šarma u svom znaku, popularni ste i rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola.

Devica

Aspekti vašeg vladaoca Merkura u znaku kreativnosti i entuzijazma, donose više inspiracije i motivacije umetnicima i sportistima. Skloni ste da prihvatite udvaranje zauzete osobe koju ćete najverovatnije upoznati preko neke društvene mreže.

Vaga

Izazovan aspekt između Meseca u Biku, vašoj astrološkoj kući finansija i Merkura, planete biznisa u kući neočekivanih okolnosti, može vam doneti uvećanje zarade. Pozicija Saturna upozorava da budete taktičniji u komunikaciji sa saradnicima.

Škorpija

Ulazak Merkura, planete biznisa u astrološko polje karijere, najavljuju nove poslovne aranžmane, dok vam pozicija Meseca, simbola emocija u Biku, donosi susret sa interesantnom osobom na nekom poslovnom skupu ili društvenom događaju.

Strelac

Mesec u petoj i Merkur u devetoj kući donose vam dogovore o projektima sa osobama iz inostranstva, što pogoduje onima čiji posao ima veze sa edukacijom, sportom, kreativnom delatnošću. Naglašen znak Bika, sa vašim vladaocem Jupiterom donosi novac.

Jarac

Merkur, planeta trgovine i spretnosti, ulazi u polje novca i rizika, a Mesec u polje kreativnosti, nadahnuća i entuzijazma, donoseći uspeh sportistima i umetnicima. Očekuje vas romantičan susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

Vodolija

Aspekti planete komunikacija, Merkura, u astrološkoj kući partnerskih odnosa, sa Mesecom, Saturnom i Plutonom, upozoravaju da izbegavate preterane troškove. Sa naglašenim znakom Bika, planirate građevinske radove ili privatni biznis.

Ribe

Merkur, planeta mentalnog stanja i biznisa u polju posla, čini vas mnogo aktivnijim, posebno ako se bavite sportom ili trgovinom. Zbog napetog aspekta sa Mesecom u polju komunikacija, trebalo bi da budete taktičniji prema saradnicima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas