Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за уторак 15. август: Лавовима се смеши пословни успех, а Водолије очекује свађа са партнером

Један знак ће добити занимљив позив из иностранства

1692079554_shutterstock_1969011994.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак 15. август, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Коњункција Месеца и Венере, под утицајем Јупитера и Урана, симбола богатства и контаката са странцима, у поподневним сатима подстиче вашу амбицију да реализујете неке креативне замисли. Допада вам се један Лав кога познајете преко посла.

Бик

Позиције вашег владаоца Венере, Сунца и Месеца у Лаву, доносе увећање зараде приватницима и Биковима који улажу у сређивање стамбеног или пословног простора. У поподневним сатима, очекује вас сусрет са уметником или спортистом.

Близанци

Наглашене астролошке куће договора, приватног бизниса и некретнина, чине вас спремним да приступите договорима о реализацији аранжмана са једним Лавом или Биком. Вашу пажњу привлачи атрактивна особа која често путује због посла.

Рак

Ваш владалац Месец близу Венере, која управља вашим друштвеним, али и приватним животом, у поподневним сатима, чини вас спремним да се ангажујете на пословима са некретнинама или уређењем стамбеног и пословног простора. Девица мисли на вас.

Лав

Ви сигурно не можете остати непримећени са овако наглашеним пољем личности, у коме се налазе Сунце, ретроградна Венера и Месец, који појачава вашу интуицију. Добри аспекти са планетама у кући каријере, доносе лепу зараду Лавовима друге декаде.

Девица

Прелазак Месеца преко Венере, планете љубави и новца, која управља астролошком кућом посла, у поподневним сатима доноси вам увећање прихода. Ваш владалац Меркур, који влада и вашом каријером, доноси вам договор о аранжману са странцима.

Вага

Аспекти вашег владаоца Венере близу Месеца у астролошком пољу друштвеног живота, планова и пријатеља, доносе вам успех, ако се бавите неким креативним послом. Не прија вам наглашен знак Девице, који вас чини помало расејаним, али и уморним.

Шкорпија

Позиција вашег владаоца Плутона и Месеца у коњункцији са ретроградном Венером, ставља вас пред дилему да ли да инвестирате у један партнерски аранжман. Уколико се бавите пословима са некретнинама, морате да сачекате праву прилику.

Стрелац

Владаоци вашег знака, Јупитер и Нептун, у изазовним аспектима са Месецом близу Венере, чине вас спремним да започнете сарадњу са особама које живе у иностранству. Сарадња са Девицом, Близанцима, Лавом и Раком, доноси вам зараду.

Јарац

Аспекти вашег сувладаоца Урана, који управља вашим финансијама, које прави са Месецом близу Венере у астролошкој кући ризика опомињу да избегавате непотребне трошкове. Позиција Плутона у вашем знаку доноси вам позив од особе из иностранства.

Водолија

Позиција вашег сувладаоца Сатурна, планете ограничења, у односу на Месец близу Венере у астролошком пољу партнерства, неповољно утиче на однос са вољеном особом. У поподневним сатима, требало би да избегавате ризичне новчане трансакције.

Рибе

Изазовни аспекти Месеца са ретроградним планетама опречног дејства, Сатурном и Нептуном у вашем знаку, чине вас помало конфузним и доносе инспирацију и новац уметницима. У поподневним сатима, успостављате приснију комуникацију са Девицом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas