Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 20. ФЕБРУАР: Јарчеви, обратите пажњу на вољену особу; Девицама следе ванредни трошкови

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак 20. фебруар

1708415746_shutterstock_2053388195-8-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у астролошком пољу породице и приватног бизниса, у напетом аспекту са вашим владаоцем Марсом, доноси трзавице са емотивним али и пословним партнером. Слободни Овнови, на друштвеном догађају, могу да упознају атрактивну особу.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашена позиција Месеца у Раку, под утицајем Јупитера из вашег знака, доноси вам увећање прихода преко иностранства и образовања. Избегавајте расправе са женама. Емотивни партнер показује знаке љубоморе. Проблеми са хормонима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у астролошкој кући новца прави напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, због чега можете бити конфузни и склони погрешним одлукама. Трзавице и расправе са дугогодишњим партнером. Пазите се у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Аспекти вашег владаоца Месеца у вашем знаку неповољно утичу на комуникацију са љубавним партнером, али и на ваше финансије. Међутим, повољни ветрови дувају из иностранства, ако послујете са некретнинама или планирате одлазак на стручно усавршавање.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце у кући новца а Месец у кући тајни, доносе вам добитке преко паралелних послова. Овај аспект подстиче и инспирацију и мотивацију код уметника и спортиста. Одложите потписивање уговора. Пазите се за воланом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Напет аспект између вашег владаоца Меркура у астролошкој кући посла и Месеца, одлаже реализацију планова и дружење са пријатељима. Позиција Венере, која управља вашим послом и креативносшћу, доноси вам ванредне трошкове.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Због позиције Месеца, владаоца ваше каријере, фокусирајте се на сарадњу са провереним сарадницима, ако се бавите креативним занимањем. Лоши аспекти Марса, симбол страсти, доноси вам расправе са вољеном особом. Избегавајте сукобе са женама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Због напетог аспекта између вашег владаоца Марса и Месеца у Раку, могуће је одлагање договора са странцима. Астероид Фантазија у вашем знаку прави сјајне аспекте са Месецом и Нептуном, доносећи надахнуће уметницима. Несаница.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Добар аспект између вашег владаоца Јупитера и Месеца у пољима посла и новца, доноси вам могућнос склапања договора о исплативом аранжману са странцима. Избегавајте ризичне финансијске трансакције. Позив за излазак од Водолије.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти Месеца са бројним планетама у вашој астролошкој кући љубави али и посла, доносе вам расправе са вољеном особом, али и несугласице са пословним партнером. Добар аспект са вашим сувладаоцем Ураном, доноиси успех уметницима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са шест планета у пољу личности ви сте дефинитивно знак у тренду, омиљени и популарни у друштву. Аспект између Месеца у и вашег владаоца Урана повољно доноси вам новац, нарочито ако имате приватни бизнис или тргујетеса некретнинама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у астролошкој кући љубави прави тригон са вашим владаоцем Нептуном, доносећи слободним Рибама романтичан сусрет са Раком. Међутим, ако сте у тајној вези, поведите рачуна, јер партнер може бити врло љубоморан, чак агресиван.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas