Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 20. FEBRUAR: Jarčevi, obratite pažnju na voljenu osobu; Devicama slede vanredni troškovi

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 20. februar

1708415746_shutterstock_2053388195-8-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkom polju porodice i privatnog biznisa, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, donosi trzavice sa emotivnim ali i poslovnim partnerom. Slobodni Ovnovi, na društvenom događaju, mogu da upoznaju atraktivnu osobu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašena pozicija Meseca u Raku, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam uvećanje prihoda preko inostranstva i obrazovanja. Izbegavajte rasprave sa ženama. Emotivni partner pokazuje znake ljubomore. Problemi sa hormonima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u astrološkoj kući novca pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, zbog čega možete biti konfuzni i skloni pogrešnim odlukama. Trzavice i rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Pazite se u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca u vašem znaku nepovoljno utiču na komunikaciju sa ljubavnim partnerom, ali i na vaše finansije. Međutim, povoljni vetrovi duvaju iz inostranstva, ako poslujete sa nekretninama ili planirate odlazak na stručno usavršavanje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u kući novca a Mesec u kući tajni, donose vam dobitke preko paralelnih poslova. Ovaj aspekt podstiče i inspiraciju i motivaciju kod umetnika i sportista. Odložite potpisivanje ugovora. Pazite se za volanom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura u astrološkoj kući posla i Meseca, odlaže realizaciju planova i druženje sa prijateljima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim poslom i kreativnosšću, donosi vam vanredne troškove.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Zbog pozicije Meseca, vladaoca vaše karijere, fokusirajte se na saradnju sa proverenim saradnicima, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Loši aspekti Marsa, simbol strasti, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Izbegavajte sukobe sa ženama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Zbog napetog aspekta između vašeg vladaoca Marsa i Meseca u Raku, moguće je odlaganje dogovora sa strancima. Asteroid Fantazija u vašem znaku pravi sjajne aspekte sa Mesecom i Neptunom, donoseći nadahnuće umetnicima. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Meseca u poljima posla i novca, donosi vam mogućnos sklapanja dogovora o isplativom aranžmanu sa strancima. Izbegavajte rizične finansijske transakcije. Poziv za izlazak od Vodolije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca sa brojnim planetama u vašoj astrološkoj kući ljubavi ali i posla, donose vam rasprave sa voljenom osobom, ali i nesuglasice sa poslovnim partnerom. Dobar aspekt sa vašim suvladaocem Uranom, donoisi uspeh umetnicima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa šest planeta u polju ličnosti vi ste definitivno znak u trendu, omiljeni i popularni u društvu. Aspekt između Meseca u i vašeg vladaoca Urana povoljno donosi vam novac, naročito ako imate privatni biznis ili trgujetesa nekretninama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi pravi trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći slobodnim Ribama romantičan susret sa Rakom. Međutim, ako ste u tajnoj vezi, povedite računa, jer partner može biti vrlo ljubomoran, čak agresivan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas