Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 23. ЈАНУАР: Лавови клоните се расправа, Јарчеве очекује увећање прихода

Сазнајте шта вам улазак Венере у знак Јарца, после годину дана, доноси на послу, у љубави, на здравственом плану, у породичним односима

1705998069_shutterstock_2266395541-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Венера, владалац вашег емотивног али и пословног живота, после годину дана улази у ваше астролошко поље каријере и прави напет аспект са Месецом у Раку, доноси вам увећање прихода али и ванредне трошкове. Романтичан сусрет са особом са посла.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Улазак вашег владаоца Венере, планете љубави али и новца, у знак Јарца, после годину дана, доноси вам новац преко послова са особама које живе у другом граду или земљи. Познанство с неким на краћем путу може да прерасте у озбиљну везу.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Венера, владалац вашег емотивног живота, после годину дана улази у знак Јарца, доносећи вам сусрет са неким ко вам је некада био веома драг. Аспект Месеца и вашег владаоца Меркура, чини вас склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Транзит планете љубави, Венере, преко ваше астролошке куће партнерских односа, после гподину дана, слободним Рачицама доноси романсу са харизматичном особом. Прелазак вашег владаоца Месеца преко вашег знака, чини вас раздражљивим и расејаним.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Венера, владалац ваше каријере, улази у знак Јарца, доносећи вам зараду преко услужних и делатности које захтевају велику прецизност. Напет аспект између Месеца у Раку и вашег владаоца Сунца, најављује расправе са надређенима и вољеном особом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Улазак Венере, која управља вашим послом, у астролошко поље љубави и каријере, доносећи вам сусрет са старом симпатијом преко пословних конатаката. Новац вам прситиже преко послова са некретнинама, накитом, прехрамбеним производима. Несаница.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Добри аспекти вашег владаоца, Венере, планета љубави и посла, која после годину дана, улази у четврту астролошку кућу, доносећи вам новац преко приватног и бизниса са некретнинама. Позиција Месеца упозорава да избегавате конфликте са женама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Улазак Венере, која управља вашим партнерским односима, после годину дана, у знак Јарца, наговештава могућност обнове тајне романсе са старом симпатијом. Напет аспект Месеца са вашим владаоцем Плутоном, доноси расправе у дому и породици.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Венера, владалац ваше 11. астролошке куће, после годину дана, улази у ваше астролошко поље посла, што вам доноси зараду преко аранжмана са странцима. Ипак, због аспеката Месеца, избегавајте подизање кредита и ризичне инвестиције.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са Венером, планетом љубави и лепоте, која данас улази у ваш знак, бићете омиљени и популарни, нарочито у друштву супротног пола. Увећање прихода преко креативних занимања и послова са некретнинама. Емотивни партнер је нервозан и склон расправама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Ваш сувладалац Сатурн прави добар аспект са Венером, планетом посла, која данас, после годину дана улази у знак Јарца, па можете да очекујете добитке преко паралелних или хонорарних послова. Будите толерантнији према сарадницима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Венера, која влада вашим финансијама и договорима, после гфодину дана, улази у вашу 11. астролошку кућу, и прави добар аспект са вашим сувладаоцем Јупитером, доносећи вам добитке преко интелектуалних и занимања која укључују честа путовања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas