Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 23. JANUAR: Lavovi klonite se rasprava, Jarčeve očekuje uvećanje prihoda

Saznajte šta vam ulazak Venere u znak Jarca, posle godinu dana, donosi na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u porodičnim odnosima

1705998069_shutterstock_2266395541-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Venera, vladalac vašeg emotivnog ali i poslovnog života, posle godinu dana ulazi u vaše astrološko polje karijere i pravi napet aspekt sa Mesecom u Raku, donosi vam uvećanje prihoda ali i vanredne troškove. Romantičan susret sa osobom sa posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi ali i novca, u znak Jarca, posle godinu dana, donosi vam novac preko poslova sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Poznanstvo s nekim na kraćem putu može da preraste u ozbiljnu vezu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Venera, vladalac vašeg emotivnog života, posle godinu dana ulazi u znak Jarca, donoseći vam susret sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Aspekt Meseca i vašeg vladaoca Merkura, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Tranzit planete ljubavi, Venere, preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, posle gpodinu dana, slobodnim Račicama donosi romansu sa harizmatičnom osobom. Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko vašeg znaka, čini vas razdražljivim i rasejanim.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Venera, vladalac vaše karijere, ulazi u znak Jarca, donoseći vam zaradu preko uslužnih i delatnosti koje zahtevaju veliku preciznost. Napet aspekt između Meseca u Raku i vašeg vladaoca Sunca, najavljuje rasprave sa nadređenima i voljenom osobom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ulazak Venere, koja upravlja vašim poslom, u astrološko polje ljubavi i karijere, donoseći vam susret sa starom simpatijom preko poslovnih konatakata. Novac vam prsitiže preko poslova sa nekretninama, nakitom, prehrambenim proizvodima. Nesanica.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Dobri aspekti vašeg vladaoca, Venere, planeta ljubavi i posla, koja posle godinu dana, ulazi u četvrtu astrološku kuću, donoseći vam novac preko privatnog i biznisa sa nekretninama. Pozicija Meseca upozorava da izbegavate konflikte sa ženama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Ulazak Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, posle godinu dana, u znak Jarca, nagoveštava mogućnost obnove tajne romanse sa starom simpatijom. Napet aspekt Meseca sa vašim vladaocem Plutonom, donosi rasprave u domu i porodici.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Venera, vladalac vaše 11. astrološke kuće, posle godinu dana, ulazi u vaše astrološko polje posla, što vam donosi zaradu preko aranžmana sa strancima. Ipak, zbog aspekata Meseca, izbegavajte podizanje kredita i rizične investicije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Venerom, planetom ljubavi i lepote, koja danas ulazi u vaš znak, bićete omiljeni i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Uvećanje prihoda preko kreativnih zanimanja i poslova sa nekretninama. Emotivni partner je nervozan i sklon raspravama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš suvladalac Saturn pravi dobar aspekt sa Venerom, planetom posla, koja danas, posle godinu dana ulazi u znak Jarca, pa možete da očekujete dobitke preko paralelnih ili honorarnih poslova. Budite tolerantniji prema saradnicima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Venera, koja vlada vašim finansijama i dogovorima, posle gfodinu dana, ulazi u vašu 11. astrološku kuću, i pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, donoseći vam dobitke preko intelektualnih i zanimanja koja uključuju česta putovanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas