Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Долази нам МЛАД МЕСЕЦ У РАКУ од 17. јула: Шта нам доноси "знак емоција"?

Млади Месец у знаку Рака такође може да донесе нове догађаје и прилике у наше животе који нас могу ускладити са осећајем властите сврхе

1689240246_shutterstock_2161908119.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Млади Месец у знаку Рака 17. јула и померање Месечевих чворова који се догађају истог дана указују на време повећане кармичке енергије, пише фореверцонсциоус.цом. Ако обратимо пажњу, могли бисмо да приметимо мрвице хлеба које Свемир посипа, водећи нас путем који ће убрзати раст и развој наше душе.

Обратите пажњу на ствари које ће се узбуркати под овим младим Месецом, јер ће нам оне бити водич у којем смеру треба да идемо и на чему треба посебно да радимо.

То од нас захтева да уђемо унутра, да седнемо сами са собом и усмеримо визију својих живота са места унутрашњег знања и интуиције. Одговори нам можда неће доћи одмах, али вежбање стрпљења је део овог процеса. Стварање намира из места унутрашњег знања значи поверење у процес и веру да ће права инспирација и одговори доћи када буду спремни. Овај процес захтева предају и пуно вере, али лакоћа обично следи када им се предамо.

Месец је дом Раку

Проналажење те лакоће могло би нам бити лакше под овим младим Месецом, јер Месец воли да буде у знаку Рака. Месец представља наше емоције, осећај сигурности и пријатности. Месец такође може да буде приказ женске енергије у нашим животима. То значи да ћемо се осећати повезаније и усклађеније са својим емоцијама и женском страном, и лакше разумети шта нас чини сигурнима.

Како ће нам бити лакше да приступимо свом емоционалном, могли бисмо да будемо привучени дубинском истраживању својих емоција.

Проблеми око наше мајке или мајчинства такође могу да се појаве за време овог младог Месеца. Могу да нам дођу болна сећања из детињства или можемо да се нађемо у ситуацији да треба да уравнотежимо своје мајчинске квалитете. Мајчина рана такође може да изазове проблеме око удобности и сигурности.

Енергија Рака може бити попут Божанске Мајке, која се брине за нас на све начине на које чезнемо да будемо збринути. Може нас утешити на прави начин, тако да се осећамо сигурно и стабилно у великом свету. Још једна енергија коју Рак може да нам да је енергија храбрости, а та храброст произлази из чисте љубави. Када волимо себе безусловно, постаје нам друга природада се заузимамо за своју добробит, да се побринемо за себе када смо и пронађемо самопоуздање да направимо потребне промене.

Под младим Месецом у знаку Рака, можемо усмерити део ове енергије љубави према себи. Можемо да каналишемо ову енергију љубави према себи и претворимо је у осећаје храбрости, самопоуздања и унутрашње снаге.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas