Oglas
· · Komentari: 0

Dolazi nam MLAD MESEC U RAKU od 17. jula: Šta nam donosi "znak emocija"?

Mladi Mesec u znaku Raka takođe može da donese nove događaje i prilike u naše živote koji nas mogu uskladiti sa osećajem vlastite svrhe

1689240246_shutterstock_2161908119.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Mladi Mesec u znaku Raka 17. jula i pomeranje Mesečevih čvorova koji se događaju istog dana ukazuju na vreme povećane karmičke energije, piše foreverconscious.com. Ako obratimo pažnju, mogli bismo da primetimo mrvice hleba koje Svemir posipa, vodeći nas putem koji će ubrzati rast i razvoj naše duše.

Obratite pažnju na stvari koje će se uzburkati pod ovim mladim Mesecom, jer će nam one biti vodič u kojem smeru treba da idemo i na čemu treba posebno da radimo.

To od nas zahteva da uđemo unutra, da sednemo sami sa sobom i usmerimo viziju svojih života sa mesta unutrašnjeg znanja i intuicije. Odgovori nam možda neće doći odmah, ali vežbanje strpljenja je deo ovog procesa. Stvaranje namira iz mesta unutrašnjeg znanja znači poverenje u proces i veru da će prava inspiracija i odgovori doći kada budu spremni. Ovaj proces zahteva predaju i puno vere, ali lakoća obično sledi kada im se predamo.

Mesec je dom Raku

Pronalaženje te lakoće moglo bi nam biti lakše pod ovim mladim Mesecom, jer Mesec voli da bude u znaku Raka. Mesec predstavlja naše emocije, osećaj sigurnosti i prijatnosti. Mesec takođe može da bude prikaz ženske energije u našim životima. To znači da ćemo se osećati povezanije i usklađenije sa svojim emocijama i ženskom stranom, i lakše razumeti šta nas čini sigurnima.

Kako će nam biti lakše da pristupimo svom emocionalnom, mogli bismo da budemo privučeni dubinskom istraživanju svojih emocija.

Problemi oko naše majke ili majčinstva takođe mogu da se pojave za vreme ovog mladog Meseca. Mogu da nam dođu bolna sećanja iz detinjstva ili možemo da se nađemo u situaciji da treba da uravnotežimo svoje majčinske kvalitete. Majčina rana takođe može da izazove probleme oko udobnosti i sigurnosti.

Energija Raka može biti poput Božanske Majke, koja se brine za nas na sve načine na koje čeznemo da budemo zbrinuti. Može nas utešiti na pravi način, tako da se osećamo sigurno i stabilno u velikom svetu. Još jedna energija koju Rak može da nam da je energija hrabrosti, a ta hrabrost proizlazi iz čiste ljubavi. Kada volimo sebe bezuslovno, postaje nam druga prirodada se zauzimamo za svoju dobrobit, da se pobrinemo za sebe kada smo i pronađemo samopouzdanje da napravimo potrebne promene.

Pod mladim Mesecom u znaku Raka, možemo usmeriti deo ove energije ljubavi prema sebi. Možemo da kanališemo ovu energiju ljubavi prema sebi i pretvorimo je u osećaje hrabrosti, samopouzdanja i unutrašnje snage.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas