· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

ЏИНОВИ плешу: Чувајте НОВЧАНИК, да вас Јупитер не превари, а Марс заведе!

Тања Вељковић и Милан Шашић упозоравају да планете тренутно заводе људе да троше и непромишљено се понашају.

1611248455_DepozitSTEDNJA.png
Фото: Депозитфото

Марс се налази у знаку Бика од 7. јануара до 4. марта. Добро је познато да је то највећи је потрошач у Зодијаку. Особе са оваквим положајем Марса имају веома снажну потребу за новцем - како за стицањем, тако и за трошењем - пише у најновијем броју "Трећег ока" лувени астролог Милан Шашић..

Прочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Са добрим аспектима Марса могућност стицања материјалног је наглашена и особе су награђене практичношћу и енергијом која их усмерава у правцу одакле могу извући максималну корист.

Марс у Бику
Особе са Марсом у знаку Бика су врло одлучне и постојаних ставова и жеља, стрпљиве су и прецизне. Вешти су мајстори (аутолимари, на пример), а ако се нађу у уметности постају изузетни вајари.
Пажљиво са новцем, не потписујте дугорочне финанасијске обавезе.

Али, с обзиром да је Бик тром земљани знак, он не дозвољава особама жељену брзину и често имају осећај као да пливају узводно. Акције се одвијају много спорије од очекивања, али се до резултата свакако стиже.

До резултата се стиже, али веома споро...

Особе обично изаберу један циљ и ка њему иду док не стигну (тиха вода брег рони).

Лош Марс
Лоше аспектован Марс даје претерану оптерећеност новцем и материјалним добицима, али и љубомору, посесивност и преокупираност сексом, па тада често долази до насиља изазваног љубомором. Особе са Марсом у Бику обично рано улазе у брак.

Дакле, до марта "стегните новчаник", не трошите без разлога, избегавајте сумњиве трансакије, а поготово не потписује никакве папире које вас обавезују на дуже плаћање.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Јупитер ће у овом периоду буквално пролетети кроз знак Водолије, и они који имају Сунце или неку планету у првој декади фиксних (Бик, Лав, Шкорпија, Водолија) или ваздушних знакова (Близанац и Вага), осетиће овај утицај највише, али само у јануару, јер се касније неће враћати ту.

Два џина, Јупитер и Сатурн, најбољи су када сваки делује из свог ћошка.
Џинови Фото: Пиксабеј

Искрено, с обзиром на коњункцију са Сатурном и квадрат са Ураном и Марсом тих дана, не знам да ли треба да желимо или да не желимо да тај утицај дуже траје.

Нема ништа горе од тога да велики доброчинитељ (Јупитер) буде исквадриран дуже време. Можда и није тако лоше да ова два џина (Јупитер и Сатурн) делују свако из свог "ћошка", како се њихов утицај не би потирао. Овако ћемо више осетити дејство обе планете - пише Тања Вељковић, познати астролог за "Треће око".

Јупитер ће донети експанзију и осећај "ја сам непобедив", многима ће дати луду храброст!

Сатурн доноси лекције, рестрикције, контролу, тражи опипљиве доказе. Јупитер доноси ентузијазам, експанзију, оптимизам, веру и више је у складу са природом Водолије. Шта год да се деси, он ће донети огромну експанзију. У квадрату са Ураном даје осећај: "Ја сам непобедив, могу све, нема граница". Добра страна овог утицаја је да ћемо добити луду храброст да учинимо нешто што смо дуго одлагали, јер нас је било страх.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Исто тако, могуће је да учинимо нешто неочекивано и непромишљено, што ће касније имати несагледиве последице (на пример - да узмете кредит). Можда неће бити лако, али размислите два пута. Не дозволите да вас тај осећај преплави и понесе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.