Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

DžINOVI plešu: Čuvajte NOVČANIK, da vas Jupiter ne prevari, a Mars zavede!

Tanja Veljković i Milan Šašić upozoravaju da planete trenutno zavode ljude da troše i nepromišljeno se ponašaju.

1611248455_DepozitSTEDNJA.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Mars se nalazi u znaku Bika od 7. januara do 4. marta. Dobro je poznato da je to najveći je potrošač u Zodijaku. Osobe sa ovakvim položajem Marsa imaju veoma snažnu potrebu za novcem - kako za sticanjem, tako i za trošenjem - piše u najnovijem broju "Trećeg oka" luveni astrolog Milan Šašić..

Pročitajte još: Astrolog Tanja Veljković je predvidela sve što se desilo u SAD: Kaže da nas tek čeka SPEKTAKL i otkriva KADA!

Sa dobrim aspektima Marsa mogućnost sticanja materijalnog je naglašena i osobe su nagrađene praktičnošću i energijom koja ih usmerava u pravcu odakle mogu izvući maksimalnu korist.

Mars u Biku
Osobe sa Marsom u znaku Bika su vrlo odlučne i postojanih stavova i želja, strpljive su i precizne. Vešti su majstori (autolimari, na primer), a ako se nađu u umetnosti postaju izuzetni vajari.
Pažljivo sa novcem, ne potpisujte dugoročne finanasijske obaveze.

Ali, s obzirom da je Bik trom zemljani znak, on ne dozvoljava osobama željenu brzinu i često imaju osećaj kao da plivaju uzvodno. Akcije se odvijaju mnogo sporije od očekivanja, ali se do rezultata svakako stiže.

Do rezultata se stiže, ali veoma sporo...

Osobe obično izaberu jedan cilj i ka njemu idu dok ne stignu (tiha voda breg roni).

Loš Mars
Loše aspektovan Mars daje preteranu opterećenost novcem i materijalnim dobicima, ali i ljubomoru, posesivnost i preokupiranost seksom, pa tada često dolazi do nasilja izazvanog ljubomorom. Osobe sa Marsom u Biku obično rano ulaze u brak.

Dakle, do marta "stegnite novčanik", ne trošite bez razloga, izbegavajte sumnjive transakije, a pogotovo ne potpisuje nikakve papire koje vas obavezuju na duže plaćanje.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Tanja Veljković donosi spektakularan horoskop decenije do 2030. godine!

Jupiter će u ovom periodu bukvalno proleteti kroz znak Vodolije, i oni koji imaju Sunce ili neku planetu u prvoj dekadi fiksnih (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija) ili vazdušnih znakova (Blizanac i Vaga), osetiće ovaj uticaj najviše, ali samo u januaru, jer se kasnije neće vraćati tu.

Dva džina, Jupiter i Saturn, najbolji su kada svaki deluje iz svog ćoška.
Džinovi Foto: Piksabej

Iskreno, s obzirom na konjunkciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom i Marsom tih dana, ne znam da li treba da želimo ili da ne želimo da taj uticaj duže traje.

Nema ništa gore od toga da veliki dobročinitelj (Jupiter) bude iskvadriran duže vreme. Možda i nije tako loše da ova dva džina (Jupiter i Saturn) deluju svako iz svog "ćoška", kako se njihov uticaj ne bi potirao. Ovako ćemo više osetiti dejstvo obe planete - piše Tanja Veljković, poznati astrolog za "Treće oko".

Jupiter će doneti ekspanziju i osećaj "ja sam nepobediv", mnogima će dati ludu hrabrost!

Saturn donosi lekcije, restrikcije, kontrolu, traži opipljive dokaze. Jupiter donosi entuzijazam, ekspanziju, optimizam, veru i više je u skladu sa prirodom Vodolije. Šta god da se desi, on će doneti ogromnu ekspanziju. U kvadratu sa Uranom daje osećaj: "Ja sam nepobediv, mogu sve, nema granica". Dobra strana ovog uticaja je da ćemo dobiti ludu hrabrost da učinimo nešto što smo dugo odlagali, jer nas je bilo strah.

Pročitajte još: Era Vodolije: Novi svet počinje da se rađa u januaru, a SAD u tome neće učestvovati!

Isto tako, moguće je da učinimo nešto neočekivano i nepromišljeno, što će kasnije imati nesagledive posledice (na primer - da uzmete kredit). Možda neće biti lako, ali razmislite dva puta. Ne dozvolite da vas taj osećaj preplavi i ponese.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas