Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево када нас очекује ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА у Девици: Трима знаковима доноси посебну енергију

Помрачење Сунца које нам следи, догодиц́е се у знаку Девице 14. октобра, а дешава се када Месец дође између Земље и Сунца, блокирајуц́и сунчеву светлост.

1696678167_shutterstock_258826640.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ускоро нас очекује последње помрачење Сунца у години.

У индијској астрологији, помрачење Сунца се сматра моц́ним временом за духовно размишљање и чишц́ење. Штавише, верује се да се током помрачења Сунца, негативне енергије привремено распршују, што га чини повољним периодом за медитацију. У личним хороскопима, помрачење Сунца може значити трансформативне животне догађаје или почетак нових поглавља.

Вреди напоменути да ц́е се и помрачење Сунца и Месеца 2023. десити у октобру. 14. октобра биц́е помрачење Сунца, а затим помрачење Месеца 28. октобра.

Сматра се да ће свих 12 хороскопских знакова доживец́е своје ефекте, позитивне и негативне.

Предстојеће помрачење Сунца ће деловати са посебно срећном енергијом на три знака Зодијака:

Близанци

Према астрологији, оба помрачења могу бити веома корисна за особе рођене под знаком Близанаца. Ово им може донети срец́у. Прилике за финансијску добит су на помолу, а вероватно и напредак у каријери или послу. Током овог периода очекују се значајни помаци у угледу и раду. Може доц́и до изненадне финансијске добити.

Лав

Утицај помрачења Сунца 2023. на појединце Лава је обец́авајуц́и. Са Сунцем у Девици током помрачења, очекује се да ц́е они рођени под Лавом имати значајне користи. Срец́а ц́е бити на њиховој страни и можда ц́е имати повец́ане одговорности. Појединци оријентисани на каријеру могли би да виде напредак у свом послу, а они који се баве бизнисом могли би да буду сведоци профитабилних послова. Раст каријере је на помолу, а очекује се финансијска стабилност.

Вага

Октобар би могао бити месец посебних благослова за појединце рођене под Вагом. Оба помрачења ц́е вероватно донети повољне исходе за њих. Заустављени пројекти ц́е се вероватно брзо завршити. Пословни подухвати би могли донети одличне послове, а могле би доц́и и разне позитивне вести, пише Астро Саге.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas