Oglas
· · Komentari: 0

Evo kada nas očekuje POMRAČENJE SUNCA u Devici: Trima znakovima donosi posebnu energiju

Pomračenje Sunca koje nam sledi, dogodiće se u znaku Device 14. oktobra, a dešava se kada Mesec dođe između Zemlje i Sunca, blokirajući sunčevu svetlost.

1696678167_shutterstock_258826640.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uskoro nas očekuje poslednje pomračenje Sunca u godini.

U indijskoj astrologiji, pomračenje Sunca se smatra moćnim vremenom za duhovno razmišljanje i čišćenje. Štaviše, veruje se da se tokom pomračenja Sunca, negativne energije privremeno raspršuju, što ga čini povoljnim periodom za meditaciju. U ličnim horoskopima, pomračenje Sunca može značiti transformativne životne događaje ili početak novih poglavlja.

Vredi napomenuti da će se i pomračenje Sunca i Meseca 2023. desiti u oktobru. 14. oktobra biće pomračenje Sunca, a zatim pomračenje Meseca 28. oktobra.

Smatra se da će svih 12 horoskopskih znakova doživeće svoje efekte, pozitivne i negativne.

Predstojeće pomračenje Sunca će delovati sa posebno srećnom energijom na tri znaka Zodijaka:

Blizanci

Prema astrologiji, oba pomračenja mogu biti veoma korisna za osobe rođene pod znakom Blizanaca. Ovo im može doneti sreću. Prilike za finansijsku dobit su na pomolu, a verovatno i napredak u karijeri ili poslu. Tokom ovog perioda očekuju se značajni pomaci u ugledu i radu. Može doći do iznenadne finansijske dobiti.

Lav

Uticaj pomračenja Sunca 2023. na pojedince Lava je obećavajući. Sa Suncem u Devici tokom pomračenja, očekuje se da će oni rođeni pod Lavom imati značajne koristi. Sreća će biti na njihovoj strani i možda će imati povećane odgovornosti. Pojedinci orijentisani na karijeru mogli bi da vide napredak u svom poslu, a oni koji se bave biznisom mogli bi da budu svedoci profitabilnih poslova. Rast karijere je na pomolu, a očekuje se finansijska stabilnost.

Vaga

Oktobar bi mogao biti mesec posebnih blagoslova za pojedince rođene pod Vagom. Oba pomračenja će verovatno doneti povoljne ishode za njih. Zaustavljeni projekti će se verovatno brzo završiti. Poslovni poduhvati bi mogli doneti odlične poslove, a mogle bi doći i razne pozitivne vesti, piše Astro Sage.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas