Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Ево у ком тренутку сваки од хороскопских знакова схвати да је заљубљен

Сваки хороскопски знак се заљубљује другачије

1645532638_bouquet-g55d6b6c6c_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

ОВАН: Озкажу планове да буду са вама

Овнови жуде за страшц́у више од свега и увек желе да буду на првом месту своје симпатије (баш као што сте први знак зодијака). Добиц́ете сав осец́ај када видите да ваш партнер отказује своје планове само да би провео време са вама. Бонус поени ако само губите време гледајуц́и Нетфликс, а затим се забављате након борбе јастуком.

БИК: Пробудите се заједно и схватите да миришете као он

Бик, ваш знак се односи на чула - било да је у питању мирис, укус или додир. Иако сте можда опрезни са срцем (барем у почетку), када се ваша чула стимулишу, тешко падате. Када схватите да препознајете мирис свог слаткиша — и да миришете на њих након што оду — ви сте заљубљени. Маштац́ете о томе како миришу док их поново не видите.

Прочитајте још: Данас је НАЈМОЋНИЈИ нумеролошки низ! Овај датум се неће поновити у наредних 200 година, али пазите се ДАНАШЊЕ ЕНЕРГИЈЕ

БЛИЗАНЦИ: Схватате да можете комуницирати погледом

Близанци, волите да разговарате, а разговори са вашом симпатијом могу трајати сатима. Међутим, ваше срце расте када схватите да имате неизговорени језик, само ваш. У том тренутку када делите контакт очима преко унутрашње шале и схватате да у основи можете да читате мисли једни другима? Углавном то је тај тренутак када капирате да сте заљубљени.

РАК: Споро плешу са вама у кухињи

Рак је романтичар који воли свој дом. Биц́ете оборени са ногу када спремате песто а ваша симпатија вас загрли и њишете се као таласи у мору. Овај деликатан тренутак повезује додир, осец́ања и храну — све су то кључеви вашег срца. Бонус бодови ако се љубите испред свог пса.

ЛАВ: Сликате се и схватате како перфектно изгледате заједно

Романса са Лавом мора да изгледа добро. Увек треба да блистате, а исто очекујете и од свог потенцијалног партнера. Тренутак када пређете са „можда“ на „ДА“ је када снимите заједничку фотографију и схватите да је то ВРУЦ́И ТАНДЕМ. Не само да је фотографија вредна Инстаграма, вец́ желите да је ставите и на билборд у граду. Вас двоје изгледате створено једно за друго. Љубав која изгледа овако добро никада нец́е изац́и из моде.

ДЕВИЦА: Када се сете малих детаља

Девице обрац́ају огромну пажњу на детаље, али сте шокирани када неко учини исто за вас. Оног тренутка када се ваш момак сети да пијете кафу без кофеина са једном кашичицом шец́ером, а не са две; ујутру прво намешта кревет јер зна да тако почињете дан; или вам наручи екстра хрскаве пилец́а крилца јер само тако волите, осец́ац́ете се ~заљубљено~.

ВАГА: Кажу "МИ" УМЕСТО "ЈА"

Ваге, ви сте невероватно романтични и увек вам је љубав приоритет! Партнерство вам је природно и осец́ате се као код куц́е када је неко поред вас. Дакле, логично је да је тренутак када се осећате заљубљено онај када ваш момак почне да говори „нас“ и „ми“ када разговарате са вашим пријатељима. Ништа није важније од тога да знате да ваш партнер вас двоје види као пар.

ШКОРПИЈА: Када виде ~праву тебе~

Шкорпије су страствени водени знак и имају дубоке емоција које мало ко заиста разуме. Толико дубоко дају своје срце у везу да ако се заврши, осец́ате се као да је смак света. Због тога намотате бодљикаву жицу око свог срца и испадате као веома опрезни. Схватите да сте заљубљени када поделите своје праве мисли и ваш вољени их потпуно прихвата. Верујете да ц́е они остати чак и ако постане тешко.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП за март: Раковима следи финансијска добит, а један знак мора успорити темпо

СТРЕЛАЦ: Схватате да имате адреналин због њега

Стрелац се брзо заљубљује, а исто тако брзо му све постаје досадно. Као ватрени знак, потребно вам је узбуђење - желите да живот изгледа као авантура! Када је у питању романса, потребна су вам ~искуства~. Када вас партнер води на трке великом брзином, на пливање са великим белим ајкулама – или само планира путовање за викенд – налет адреналина чини да схватите да сте заљубљени.

ЈАРАЦ: Показују вам да желе да заједно планирате будућност

Јарац има визију о томе какав жели да му живот буде, и нец́е стати док то не добије. Ви сте амбициозни а ви пратите своје циљеве конкретним плановима и акцијама. Када је љубав у питању, ваш партнер мора нешто да донесе на сто, а не да вам смета у петогодишњем плану. Али ви заиста отварате своје срце када ваш партнер помаже да ваш циљ постане стварност. Било да вам предлажу да усвојите животињу заједно јер сте је одувек желели, одвојите новац за пензију или предузмете кораке да купите ту куц́у на плажи на Хавајима, растопите се када вам ваша особа покаже да гради са вама заједничку будуц́ност.

ВОДОЛИЈА: Упућени су у Ваше најчудније хобије

Водолије, веома сте интелектуални и имате мишљење о свему. Такође сте познати по својим јединственим интересовањима - а када имате хоби, потпуно му се посвећујете! Схватите да сте заљубљени када покажу да су одвојили време да сазнају више о вашим интересовањима, било да вам шаљу линк до ретког демо-а вашег омиљеног бенда или вас изненађују новим кварцним кристалом.

РИБЕ: Помажу да остварите снове

Рибе, могли бисте сатима сањарити о романтичним искуствима која бисте желели да доживите. И дубоко падате када ваш потенцијални партнер узме фигуративну страницу из вашег дневника и претвори је у стварност. Без обзира да ли сте одувек желели да летите у балону или маштали о плесу на киши, дац́ете своје срце особи која може да оствари ваше снове.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas