Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА СУТРА: Лавове очекује сукоб са колегама, а Јарчеве сукоби са члановима породице

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1697033444_Foto-Shutterstock-horoskop-sutra.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Ваш владалац Марс данас улази у Шкорпију и образује квадрат са Плутоном, што неповољно утиче на финансије. Не препроручује се подизања кредита, улагања новца у грађевинске радове или купопродаја некретнина. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Марс, планета акције који управља вашим партнерским односима, улази у посесивну Шкорпију, доносећи вам љубоморне сцене са вољеном особом. Избегавајте конфликте и расправе са млађим члановима породице. Подложност инфекцијама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са уласком Марса, планете акције али и сукоба, у шесто астролошко поље, могу бити нарушени ваши односи са сарадницима, колегама и пријатељима. Добијате позив за излазак од неког ваздушног знака. Пазите се повреда у кући.

РАК (22. 6 - 22. 7)

У вашу астролошку кућу љубави данас улази Марс, планета страсти и посесивности, што доноси љубоморне сцене и расправе са вољеном особом. Неко кога сте упознали на путу или преко интернета, покушаће да поново уђе у ваш живот.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Улазак Марса у четврто астролошко поље доноси вам конфликте и свађе са емотивним партнером и члановима породице. Постајете захтевнији када се ради о новом пословном пројекту, због чега можете доћи у сукоб са колегама. Осетљив желудац.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Марс, који управља вашим комуникацијама и финансијама, данас улази у Шкорпију, вашу астролошку кућу логике, због чега би требало да будете опрезнији приликом улагања у пословне аранжмане са странцима. Пазите се за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Улазак Марса, владаоца вашег посла и партнерских односа, у Шкорпију, може вам донети зараду преко породичног бизниса или самосталне делатности у вези са некретнинама. Страствени сусрет са особом која носи униформу на раду. Осетљиви буврези.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Марс, планета акције, улази у ваш знак, доносећи вам прилив енергије и ентузијазма. Добар аспект са Венером, симболом љубави, наговештава могућност упознавања занимљиве особе преко пријатеља. Подложност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са уласком Марса, који управља вашим љубавним животом и интуицијом, у 12. астролошко поље, и ви можете ући у тајну романсу са воденим знаком. Клоните се непотребних трошкова и ризичних финансијских трансакција. Избегавајте алкохол.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Марс који управља вашим приватним животом, улази у Шкорпију, доносећи вам турбулентан период у односима са вољеном особом. Могуће су и расправе са члановима породице. Разочарани сте понашањем једног пријатеља. Пазите се за воланом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Улазак Марса у астролошко поље каријере, подстиче вашу амбицију, када се ради о новим изворима прихода. Један од њих односи се на послове у вези са некретнинама и сређивањем стамбеног или пословног простора. Бол у леђима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Владалац вашег љубавног живота, Марс, улази у девету астролошку кућу, образујући напет аспект са вашим владаоцем Нептуном, што вам доноси романтичан сусрет са особом из другог града или земље. Чувајте се лажних пријатеља.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas