Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за АПРИЛ: Марс доноси нове љубави и понуде за посао

Владавином Овна почиње астролошка нова година. Шта нас чека у месецу Марса?

1616597659_girl-828607_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Сам април ће обележити осећање да само довољно јаки да остваримо своје идеје, жеље, циљеве. Тај осећај подржава Сунце секстил Сатурн. Венера 14. улази у Бика, а то осликава потребу за љубављу али оном сигурном коју Бикови траже, потребу за сваком врстом сигурности, наравно и матријалном. Априла 12. је млад Месец у Овну а пун месец је 27 у Шкорпији.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Ован

Венера је и даље у вашем знаку што може донети фаталне љубави. Они који су у вези желе да неке ствари реше али само полако. Бирајте речи јер већ средином месеца нећете тако мислити. Поведите рачуна о партнеровим потребама. Каријера је наглашена и сада ће понуде које буду пристизале бити много боље у односу на предходне.

Овнови, бирајте речи. Биковима ће април бити обојен љубављу.

Бик

Вама ће месец бити обојен љубављу и страшћу. Имаћете лепе тренутке са партнером. Слободни нека обрате пажњу на блиско окружење јер их неко симпатише, али не зна како да приђе. Пословни део је одличан. Напокон креће стабилнији период без трзавица.

Прочитајте још: У овој земљи се ниједан СРБИН није заразио! Без визе и таксе, Срби ви сте код нас УВЕК добродошли!

Близанци

Ви у току овог месеца имате подршку партнера. Свесни сте да је заједно све лакше. Такође вам се отвара могућност да карајем месеца отпутујете. То ће сигурно додатно учврстити вашу везу. Слободни могу да упознају особу због које могу да промене место становања, а можа и промене државу! Каријера је стабилана, без већих промена.

Близанци ће можа променити земљу. Ракови ће цео месец бити нервозни.

Рак

Многи од вас ће бити јако нервозни овај месец. Неке ситнице вам сада могу сметати и изазвати у вама бурне реакције. Ако можете спустите лопту и одбројите до 10 како се касније не би кајали. Боље је да смирено попричате са партнером. Слободнима предстоји ново познаннство али се не залећите. Прво добро процените особу.Каријера је исто обојена нервозом овог месеца. Исти савет као и за љубав, само полако и бројите до 10.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Лав

Бићете посвећени породици и вашем личном окружењу. То ће вам напунити батерије јер за вас креће леп период. Сада је само потребно да уживате и да не размишљате у напред. Слободни могу да упознају особу која дели исте животне ставове као и ви. Каријера иде узлазном путањом и да би наставила тим трендом потребно је да сарађујете са колегама.

Лавовима почиње леп период, Девицама се отварају врата каријере.

Девица

Ви се осећате као у зачараном кругу и желите да нешто мењате. Прво можете да почнете од комуникације и то са партнером. Лепа реч и гвоздена врата отвара. Само је мало емпатије потребно и ваш однос добија другу димензију. Слободнима љбав куца на врата. По питању каријере отварају вам се врата за приватни бизбис.

Прочитаје још: Ове особине хороскопски знаци крију као "змија ноге": Трачаре, лажу и себични су!

Вага

Током овог месеца вам ће пријати мало самоће. Потребно је да имате време само за себе и своје мисли. Напетост и нелагоду коју осећате свакако је оправдана. Сваку одлуку коју донесте нека буде само ваша и не дозволите да се ико меша. Све тренутно што се дешава било по питању љубави, каријера и односа било које врсте јесу промене које зависе искључиво од вас.

Шкорпија

Ви ћете размишљати о проширењу породице. Емотивни односи су на врхунцу љубави и страсти. Ви који машатате о љубави сада је идеално време да се оствари и оствариће се. Прилив новца у почетку месеца може да буде умањен али већ средином и карајем све се поправља и долази на своје. Велики успех за Шкорпије које раде приватни бизнис.

Шкорпије очекује прилив новца, а Стрелца љубомора.

Стрелац

Вама је наглашена љубимора у партнерским односима. Питате се да ли да реаугујете или не? Да ли су ваше сумње оправдане? Само полако, истина је негде на средини. Разговор је увек најбоља опција. Каријера се поправља, већ крајем месеца убраћете плодове вашег рада.

Прочитајте још: ШТА СРБИН ГУГЛА? Претражују ИТАЛИЈУ, али у 2021. години САЊАЈУ да отпутују на ОВУ ДЕСТИНАЦИЈУ

Јарац

Сав немир и несугласице које сте имали са партнером сада пролазе. Овај месец је за вас месец љубави и уживања. Слободно сво слободно време посветите партнеру.Слободнима следи дивна љубавна раоманса са особом која ће у вама све најлепше ствари поробудити. Тренутно вам то делује као немогућа мисија. Каријера је кренула ка врху али као да не можете да се опустите. Савет је да се дистанцирате од осећаја грча и да покушате да уживате у вашим одлукама.

Јарац је немиран, Водолије ће се посветити породици. Рибе ће се сјајно осећати,

Водолија

Овај месец ако можете посветите партнеру и породици. Потребно је доста радити на побољшању односа. Како сте нервозни напети а то вама није природно, покушајте да у разговоре не уностите вашу личну нервозу и покушајте да не намећет личне ставове без да сте пре тога смирено и разумно саслушали саговорника. Каријера трпи због вашег личног напетог става . Немате разумевање за колеге.

Прочитајте још: Највећи број наших туриста протекле године летовао је у ОВОЈ ЗЕМЉИ, а 2021. се спрема СПЕКТАКЛ (ВИДЕО)

Рибе

Овај месец ће обојити љубав и дрзжење са породицом и пријатељима. Лично ви се сјајно осећате и такву енергију емитујете. Како ћете доста времена проводити са великим бројем људи, пред карј месеца мало се осамите како би моги да саберете утиске и да мало обновите енергију. Слободни могу имати више карћих љубавних авантура. Каријера је у принципу добра, али се у вама буди машта и креативност и то желите некако да претворите у новац. Пуни сте идеја за бизнис. Сада је право време да их остварите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas