Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Horoskop za APRIL: Mars donosi nove ljubavi i ponude za posao

Vladavinom Ovna počinje astrološka nova godina. Šta nas čeka u mesecu Marsa?

1616597659_girl-828607_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Sam april će obeležiti osećanje da samo dovoljno jaki da ostvarimo svoje ideje, želje, ciljeve. Taj osećaj podržava Sunce sekstil Saturn. Venera 14. ulazi u Bika, a to oslikava potrebu za ljubavlju ali onom sigurnom koju Bikovi traže, potrebu za svakom vrstom sigurnosti, naravno i matrijalnom. Aprila 12. je mlad Mesec u Ovnu a pun mesec je 27 u Škorpiji.

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

Ovan

Venera je i dalje u vašem znaku što može doneti fatalne ljubavi. Oni koji su u vezi žele da neke stvari reše ali samo polako. Birajte reči jer već sredinom meseca nećete tako misliti. Povedite računa o partnerovim potrebama. Karijera je naglašena i sada će ponude koje budu pristizale biti mnogo bolje u odnosu na predhodne.

Ovnovi, birajte reči. Bikovima će april biti obojen ljubavlju.

Bik

Vama će mesec biti obojen ljubavlju i strašću. Imaćete lepe trenutke sa partnerom. Slobodni neka obrate pažnju na blisko okruženje jer ih neko simpatiše, ali ne zna kako da priđe. Poslovni deo je odličan. Napokon kreće stabilniji period bez trzavica.

Pročitajte još: U ovoj zemlji se nijedan SRBIN nije zarazio! Bez vize i takse, Srbi vi ste kod nas UVEK dobrodošli!

Blizanci

Vi u toku ovog meseca imate podršku partnera. Svesni ste da je zajedno sve lakše. Takođe vam se otvara mogućnost da karajem meseca otputujete. To će sigurno dodatno učvrstiti vašu vezu. Slobodni mogu da upoznaju osobu zbog koje mogu da promene mesto stanovanja, a moža i promene državu! Karijera je stabilana, bez većih promena.

Blizanci će moža promeniti zemlju. Rakovi će ceo mesec biti nervozni.

Rak

Mnogi od vas će biti jako nervozni ovaj mesec. Neke sitnice vam sada mogu smetati i izazvati u vama burne reakcije. Ako možete spustite loptu i odbrojite do 10 kako se kasnije ne bi kajali. Bolje je da smireno popričate sa partnerom. Slobodnima predstoji novo poznannstvo ali se ne zalećite. Prvo dobro procenite osobu.Karijera je isto obojena nervozom ovog meseca. Isti savet kao i za ljubav, samo polako i brojite do 10.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Lav

Bićete posvećeni porodici i vašem ličnom okruženju. To će vam napuniti baterije jer za vas kreće lep period. Sada je samo potrebno da uživate i da ne razmišljate u napred. Slobodni mogu da upoznaju osobu koja deli iste životne stavove kao i vi. Karijera ide uzlaznom putanjom i da bi nastavila tim trendom potrebno je da sarađujete sa kolegama.

Lavovima počinje lep period, Devicama se otvaraju vrata karijere.

Devica

Vi se osećate kao u začaranom krugu i želite da nešto menjate. Prvo možete da počnete od komunikacije i to sa partnerom. Lepa reč i gvozdena vrata otvara. Samo je malo empatije potrebno i vaš odnos dobija drugu dimenziju. Slobodnima ljbav kuca na vrata. Po pitanju karijere otvaraju vam se vrata za privatni bizbis.

Pročitaje još: Ove osobine horoskopski znaci kriju kao "zmija noge": Tračare, lažu i sebični su!

Vaga

Tokom ovog meseca vam će prijati malo samoće. Potrebno je da imate vreme samo za sebe i svoje misli. Napetost i nelagodu koju osećate svakako je opravdana. Svaku odluku koju doneste neka bude samo vaša i ne dozvolite da se iko meša. Sve trenutno što se dešava bilo po pitanju ljubavi, karijera i odnosa bilo koje vrste jesu promene koje zavise isključivo od vas.

Škorpija

Vi ćete razmišljati o proširenju porodice. Emotivni odnosi su na vrhuncu ljubavi i strasti. Vi koji mašatate o ljubavi sada je idealno vreme da se ostvari i ostvariće se. Priliv novca u početku meseca može da bude umanjen ali već sredinom i karajem sve se popravlja i dolazi na svoje. Veliki uspeh za Škorpije koje rade privatni biznis.

Škorpije očekuje priliv novca, a Strelca ljubomora.

Strelac

Vama je naglašena ljubimora u partnerskim odnosima. Pitate se da li da reaugujete ili ne? Da li su vaše sumnje opravdane? Samo polako, istina je negde na sredini. Razgovor je uvek najbolja opcija. Karijera se popravlja, već krajem meseca ubraćete plodove vašeg rada.

Pročitajte još: ŠTA SRBIN GUGLA? Pretražuju ITALIJU, ali u 2021. godini SANJAJU da otputuju na OVU DESTINACIJU

Jarac

Sav nemir i nesuglasice koje ste imali sa partnerom sada prolaze. Ovaj mesec je za vas mesec ljubavi i uživanja. Slobodno svo slobodno vreme posvetite partneru.Slobodnima sledi divna ljubavna raomansa sa osobom koja će u vama sve najlepše stvari porobuditi. Trenutno vam to deluje kao nemoguća misija. Karijera je krenula ka vrhu ali kao da ne možete da se opustite. Savet je da se distancirate od osećaja grča i da pokušate da uživate u vašim odlukama.

Jarac je nemiran, Vodolije će se posvetiti porodici. Ribe će se sjajno osećati,

Vodolija

Ovaj mesec ako možete posvetite partneru i porodici. Potrebno je dosta raditi na poboljšanju odnosa. Kako ste nervozni napeti a to vama nije prirodno, pokušajte da u razgovore ne unostite vašu ličnu nervozu i pokušajte da ne namećet lične stavove bez da ste pre toga smireno i razumno saslušali sagovornika. Karijera trpi zbog vašeg ličnog napetog stava . Nemate razumevanje za kolege.

Pročitajte još: Najveći broj naših turista protekle godine letovao je u OVOJ ZEMLJI, a 2021. se sprema SPEKTAKL (VIDEO)

Ribe

Ovaj mesec će obojiti ljubav i drzženje sa porodicom i prijateljima. Lično vi se sjajno osećate i takvu energiju emitujete. Kako ćete dosta vremena provoditi sa velikim brojem ljudi, pred karj meseca malo se osamite kako bi mogi da saberete utiske i da malo obnovite energiju. Slobodni mogu imati više karćih ljubavnih avantura. Karijera je u principu dobra, ali se u vama budi mašta i kreativnost i to želite nekako da pretvorite u novac. Puni ste ideja za biznis. Sada je pravo vreme da ih ostvarite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas