Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
хороскоп

Хороскоп за четвртак, 10. март: Лавовима стижу НЕПРИЈАТНЕ ВЕСТИ, пред Стрелчевима ПУНО ОБАВЕЗА

Шта планете предвиђају хороскопским знацима овог четвртка?

1646745748_horoskop10.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Ован

Очекује вас разговор с надређеном особом. Добићете понуду која вам на први поглед неће бити примамљива, ипак, уколико обратите пажњу и прихватите ово, дугорочно ће вам се исплатити. Тај посао ће вам отворити врата за нове подухвате.

Бик

Имате потребу да контролишете све око себе, а немате механизме који би то подржали. Лоша вест је да ћете морати да одустанете од неког свог става који је био прилично бескомпромисан. Усмерите своју пажњу на вољену особу, потребна му је подршка.

Прочитајте још: Од 6. марта до 15. априла МАРС У ВОДОЛИЈИ доноси ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ: Посебно ће их осетити ова ЧЕТИРИ ЗНАКА

Близанци

Комуникација с особама које се налазе у иностранству може бити од велике користи. Пословни планови се развијају у смеру који сте прижељкивали. Ипак, не прихватајте ствари здраво за готово, своје планове, за сад, држите далеко од очију јавности.

Рак

Иако све делује обећавајуће, није повољан дан за уговоре и било какве трансфере. Одложите на кратко јер ако сада започнете нове преговоре могу вас сачекати велике компликације. Тренутно, изван вашег видокруга се налазе информације које су од пресудног значаја за ваш пројекат.

Лав

Стижу вам непријатне вести. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваше фамилије, овим преокретом постаје неизводљива. Помешали сте посао и приватни живот па сте дозволили да вам породичне проблеме решавају сарадници.

Девица

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру.

Вага

Превише сте озбиљни. Дан је савршен да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ничим не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени.

Прочитајте још: Најбоље КАРИЈЕРЕ за жене према хороскопском знаку: Ко су одличне предузетнице, а ко психолози?

Шкорпија

Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. На жалост, данас вам не следују крупнији помаци осим што ће вас неколико туђих искустава навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.

Стрелац

Пред вама је пуно обавеза. Чиниће вам се да не дижете главу од посла, а уствари ништа се посебно неће дешавати. Илузија да сте претерано оптерећени долази због засићења па вам је хитно потребна или промена посла или кратак одмор.

Јарац

Веза коју сте држали у тајности прети да постане јавна. Партнер вас више воли него ви њега, али ви не уживате у томе. Његова очекивања за вас постају велико оптерећење, па ће вам све ово бити јак разлог да озбиљно размислите о раскиду.

Водолија

Ако успете да дан отпочнете без кашњења и одлагања, могу вам се отворити интересантне могућности, посебно ако је ваш посао везан за иностранство. Не увлачите пријатеље у своје подухвате, решавајте своје проблеме све сами.

Рибе

Партнер очекује конкретан корак којим бисте уобличити и озваничили везу. Не попуштајте под притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите. Додатну тензију изазива финансијска ситуација која се данас значајно компликује.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas