· · Коментари: 0

Хороскоп за четвртак, 27. октобар: Шкорпије морају да послушају САВЕТ ПРИЈАТЕЉА, Рибе крију ТАЈНУ КОЈА МОЖЕ БИТИ ОТКРИВЕНА

Један знак биће пожељан на свакој забави

1666798847_308584179_565791995320311_2087966273840957498_n.jpg
Фото: Profimedia

Ован

Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума.

Бик

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. Њихово игнорисање није злонамерно, реч је о особама чији интереси немају додира с вашим па тако нисте занимљиви ни да вас процењују.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Следи период РАДИКАЛНИХ ПРОМЕНА ЗА СВАКИ ЗНАК- Пуцање веза, враћање особа из прошлости, фаталне љубави

Близанци

Необично сте креативни и из вас избија огромна самоувереност. Толико сте пуни себе да то прети да прерасте у умишљај велике надмоћи над другим људима. Обуздајте налет те гордости, пред вама су задаци које ћете моћи да решите само ако играте у тиму.

Рак

Уколико тражите посао, дан доноси интересантну прилику у којој ће се отворити могућност прихватљивог решења. Будите отворени за све предлоге, једна необична понуда би могла бити веома важна јер вам дугорочно доноси значајну корист.

Лав

Ово је један од оних дана када вам се чини да је најбоље да преспавате. Прави разлог таквом расположењу лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте избегли агонију.

Девица

Преиспитујете се да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због незадовољства послом већ због много компликованијих разлога које нисте у стању сами да сагледате. Не тражите узроке у другима, преиспитајте себе.

Вага

На прагу сте промене којом се једна фаза вашег живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с старијом особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције.

Шкорпија

Правите компромис без преке потребе. Робујете неким убеђењима која нису рационална. Уколико данас не послушате савет једног пријатеља, а све то бисте могли да спознате на један непријатан начин. Верујте у добронамерност других људи.

Стрелац

Ваше присуство је пожељно на свакој забави. Од вас зависи хоћете ли искористити вече и упознати особу која жели да вам се приближи. Да би угођај био комплетан, савладајте своју духовитост како не бисте оставили утисак неозбиљне особе.

Прочитајте још: Они су породични људи: Хороскопски знакови који су највише привржени породици

Јарац

Осећате да сте професионално веома цењени, а данас стиже и мала потврда за то. Паралелно с тим, позитиван помак у породичним односима додатно ће вас орасположити. Добра атмосфера чини прави тренутак да изнесете све што вам је на срцу.

Водолија

Покрените акцију и искористите своју урођену дипломатију. Само ви можете да решите заврзламу која се изненада створила у вашој радној средини. Будите одлучни јер ћете само на тај начин постићи своје циљеве, а они у овом тренутку нису мали.

Рибе

Нешто што сте држали у тајности данас може угледати светлост дана. Без обзира на то што сте пажљиво припремали сваки детаљ, управо сада ћете открити низ грешака због којих ће цео ваш план доћи у питање. Будите без панике, успех је известан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.