· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за четвртак, 9. децембар: Овнови искористите дан за дружење, два знака добијају НОВУ ШАНСУ

Хороскоп за 9. децембар многим знаковима препоручује мали одмор.

1638791477_shutterstock_519772393.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Не почињите нове послове. Услед недостатка концентрације направићете грешке због којих ћете се, у наредном периоду, бавити поправљањем начињеног. Искористите дан за дружење са помало запостављеним пријатељима и фамилијом.

Бик

Брзоплето доносите одлуку која вам нуди само привремено решење. Иако знате да ствари не иду онако како сте прижељкивали, задовољавате се тренутним решењем. Идеално би било када бисте све одложили и дали себи времена да још једном добро размислите.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 5. ДО 12. ДЕЦЕМБРА: Два знака чекају промене на послу, Шкорпије стрпљиво када је реч о љубави

Близанци

Данас су могуће неочекиване породичне напетости и то највероватније због финансија. Реагујте стрпљиво и не улазите у расправе јер решење долази брзе него што очекујете. Током поподнева стиже вест о приливу новца на који нико од вас није рачунао.

Рак

Преокупирани сте финансијским бригама. Много тога не зависи од вас па због тога није мудро оптерећивати се стварима за чије решење ви немате моћ. Будите стрпљиви, конкретна помоћ стиже од блиског пријатеља који се, највероватније, налази у иностранству.

Лав

Концентрација вам је данас на високом нивоу. Активност на пољу комуникација може вам послужити за личне циљеве, а посебно љубавном плану. Припазите, вероватно не примећујете да вољена особа покушава да вам саопшти нешто веома важно.

Девица

Време је за мали предах, ипак, не дозволите себи претерано опуштање. Искористите дан да очистите заостале обавезе. Осим тога, идеалан је тренутак да обновите старе контакте с пријатељима које сте, у протеклом периоду, запоставили.

Вага

Одлучни сте у томе да се не мешате у туђе ствари. Ипак, неко вам се поверава, а нисте сигурни да ли то треба да вам импонује, или ће вам те информације направити проблеме. Ако се не одупрете на време, ствари могу значајно измаћи контроли.

Шкорпија

Покрените акцију и искористите своју урођену дипломатију. Само ви можете да решите заврзламу која се изненада створила у вашој радној средини. Будите одлучни јер ћете само на тај начин постићи своје циљеве, а они у овом тренутку нису мали.

Стрелац

Губите време у покушајима да окупите групу људи која би се ангажовала око заједничког циља. Проблем није у томе што они не желе да сарађују с вама, већ је препрека у томе што не виде сви, на исти начин, оно што је вама тако кристално јасно.

Прочитајте још: Ко воли до краја живота? ОВА 3 хороскопска знака УВЕК имају ОЗБИЉНЕ НАМЕРЕ

Јарац

Иако осећате којим путем треба да иде ваш даљи професионални развој, ви се и даље колебате. Ако прихватите сваку понуду у овом тренутку, чак иако није на први поглед примамљива, дугорочно, чека вас значајан помак, нарочито на финансијском плану.

Водолија

Дан вам доноси прилику да поправите ситуацију на послу. Међутим, то ће донети само привремено олакшање, јер је још много посла пред вама. Употребите сву своју пословну упорност, схватите то као улагање у време које тек треба да дође.

Рибе

Нема смисла истеривати правду уколико од тога немате никакву корист. Уважите туђе аргументе и у њима пронађите разлог да попустите у својим ставовима. Будите пажљиви у саобраћају, нарочито ако се спремате да кренете на дужи пут.
 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.