· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за петак, 19. новембар: Девице се ИГРАЈУ ГОРДОСТИ и предрасуда, а ОВОМ знаку стиже финансијски добитак

Дневни хороскоп открива где Лавови праве грешку.

1637142653_1414717661.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ован

Тежите ка слободи, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време завршите све што се од вас очекује, на тај начин избећи напете аспекте који вам могу покварити расположење и упропастити данашње планове.

Бик

Појачавају се ваше новчане преокупације, партнерство и дугорочна улагања. Од вас се тражи да промените неке своје навике и прилагодите се новим околностима, а то је за вас увек напорно, а често и неизводљиво. Будите стрпљиви и истрајни.

Дневни хороскоп саветује Водилијама да позитивну енергију поделе са породицом

Близанци

Ослањате на друге људе. Можда сте преуморни па је то прави разлог вашег повлачења и препуштања судбини. Ствари се могу непријатно закомпликовати уколико не будете преузели одговорност и своје обавезе завршавали на време, макар то било и непријатно по вас.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2021. ГОДИНЕ: Ован РУШИ све пред собом, Бик добија НЕВЕРОВАТНЕ ПОНУДЕ, а ви?

Рак

Време је за мали предах, ипак, не дозволите себи претерано опуштање. Искористите дан да очистите заостале обавезе. Осим тога, идеалан је тренутак да обновите старе контакте с пријатељима које сте, у протеклом периоду, запоставили.

Лав

Претерана брижност постаје напорна за све. Своје страхове највише пројектујете на женски део породице. Интензивно размишљате о сваком детаљу, а крупне ствари вам промичу. Вашу потребу да свима удовољите укућани осећају као притисак.

Ваге не би требало да започињу нове пројекте, саветује хороскоп за данас

Девица

Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили своју рањивост. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Прочитајте још: Коме следи лудо заљубљивање до краја 2021. године? ОВА три знака обавезно нека обрате пажњу

Вага

Ситуација није сасвим стабилна, али то је за вас ипак у другом плану. Ускоро ће се финансије побољшати па ће то допринети да се осећате сигурније па самим тим и задовољно. Дан није повољан за покретање неких значајнијих корака на пословном плану.

Шкорпија

Дуго сте одолевали импровизацијама и форсирали своје идеје. Сада, када је туђе решење најнеповољније, ви морате да га прихватите. Кривицу за новонасталу ситуацију морате преузети, јер сте својим негативним ставом изазвали инат надређених.

Јарчеви би свој труд могли да наплате, али само ако се посвете на дуже стазе

Стрелац

Непријатне вести стижу од јутра. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, овим преокретом постаје неизводљива. Разочарани сте, а све се догодило јер сте помешали посао и приватни живот, дозволили сте да ваше проблеме решавају непознате особе.

Прочитајте још: Завирите у своју ШОЉУ ЧАЈА већ вечерас: Обичај који потиче из старе Азије и древне Грчке може открити БУДУЋНОСТ

Јарац

Пред вама је дилема да ли да прихватите додатна задужења која вам обећавају добру зараду али и значајно повећање обима посла. Ако се добро организујете, нове обавезе вам, дугорочно, могу обезбедити велику исплативост.

Водолија

Предстоји вам финансијски добитак због кога ћете пожелети да појачате темпо. Не залећите се и не затрпавајте се додатним обавезама већ позитивну енергију утрошите у кругу породице, јер је то поље које вас, непогрешиво, испуњава и исцељује.

Рибе

Све што радите, враћате се да поправите. Изазовни аспекти указују на то да вас очекују стресови, нарочито уколико очекујете брзе резултате свега што урадите. Реакција околине на ваш труд је неадекватна, не очекујте оцену јер ће бити неповољна.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.