· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за понедељак, 29. новембар: БЛИЗАНЦЕ муче страхови, а ЈАРЧЕВЕ љубав

Шта нам поручује дневни хороскоп?

1637764620_shutterstock_1043502607.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Немате рационално објашњење због чега сте пропустили пословну понуду која вам је сада промакла. У вези тога вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање.

Бик

Иако сте свесни тежине финансијске ситуације, то вас не спречава да употребите сву своју креативност и неку своту новца утрошите на ситна задовољства која ћете поделити с драгим људима. То је једини начин да се данас орасположите.

Прочитајте још: Најгоре љубавнице хороскопа: Који знак је КРАЉИЦА ДРАМЕ, а ко изузетно љубоморан?

Близанци

Муче вас страхови. Живот организујете на само вама јасан начин, а то вас излаже критици ближњих. Нисте расположени за убеђивања и дуге исцрпљујуће разговоре, а без тога не постоји други начин да себе оправдате. Будите толерантнији.

Рак

На прагу сте промене којом се једна фаза вашег живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с старијом особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције.

Лав

Иако нисте претерано романтично расположени, могућ је неочекивани контакт са неким ко је некада играо важну улогу у вашем љубавном животу. Током преписке добићете увид у то колико вам је данас до те особе стало.

Девица

Стижу вас дугови које сте направили у давној прошлости. Сазнање стиже кроз писмену опомену која ће вас узнемирити. Пре него што вас обузме паника, направите нови прорачун и на тај начин и план којим ћете се извући из новонастале ситуације.

Вага

Избегавате контакте са особама које вас исцрпљују. Ипак, пословност не познаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите пар састанака на којима ћете, на крају, сазнати неколико позитивних новости које вас лично афирмишу.

Прочитајте још: Овако се свете хороскопски знакови: Њихова освета највише боли

Шкорпија

Неискреност у вашем окружењу постаје неподношљива. Не сваљујте кривицу на друге људе јер они вас лажу само онолико колико ви желите да будете преварени. Размислите, можда сте својим ставовима некога приморали на такве потезе.

Стрелац

Ваш однос према обавезама изгледа превише опуштен. Обављајте посао одговорније и без сувишне приче. Ретко ко зна да је ваша шаљивост, уствари, одбрамбени механизам, јер не умете на други начин да сакријете страхове и тензију.

Јарац

Дан је обележен променама на емотивном плану. Вероватно је узрок свему безазлена расправа која је прерасла у свађу. Вољена особа је, у овом тренутку, упорнија од вас па је савет да се на време повучете и стрпљиво сачекате својих пет минута.

Водолија

Прихватате нове пословне обавезе које до сада нисте имали прилике да обављате. Имате прилику да сарађујете са људима којима је је ваш начин рада можда превише конзервативан. Ако истрајете у својим намерама следи вам награда за уложени труд.

Риба

Забринула вас је неповољна вест из иностранства. Не скачите на прву лопту, већ прихватите компромис јер ће вам се исплатити. С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она поведе озбиљан разговор.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.