· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 5. јун: Девице морају да ПРИПАЗЕ НА ТРОШКОВЕ, Јарчеви упадају у КРИЗУ НА ЉУБАВНОМ ПЛАНУ

Шта нам звезде предвиђају првог дана у недељи?

1685875741_shutterstock_1928594471.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која вас, већ неко време, мучи. Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези данас да завршите.

Бик

Коначно бисте могли да донесете одлуку, иако је то вама највећи проблем. Победите своју колебљивост и прихватите се одговорности. Избегавајте расправе са мушкарцима. У љубави не оклевајте, прави је тренутак да заузмете чврст став.

Близанци

Дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли се поново наметнули као конкуренција особама који су вас претекли. То вас суочава с компликованим задацима, због којих, ако их не решите, можете испасти смешни. Не залећите се.

Рак

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су, углавном, штури.

Лав

Уколико је било неких недефинисаних односа које ви до сада нисте рашчистили, вече доноси право откровење. Стиже вам неочекивани подстицај од особе од које то нисте очекивали. Време је да се опустите, али избегните алкохол.

Девица

Припазите на трошкове, неопходно је да пажљиво и темељно распоредите сваки динар. Незапослени треба да се обрате својим пријатељима за помоћ. Крајем дана стиже олакшање и јака морална подршка од стране старијег члана породице.

Вага

Уколико имате проблематичне односе у радном окружењу овај дан вам доноси право откровење. Након прерасподеле задужења, стиже вам неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била пријатељски наклоњена.

Шкорпија

Уколико се нађете у прилици да нешто крупно купујете или да потписујете неке веома важне вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак. Може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Стрелац

Изненадни сусрет отвара могућност да једно давно познанство прерасте у романсу. Стрпqиво превази|ите могуће потешкоће на почетку јер ће све деловати веома хаотично. Током вечери стиже неочекивани обрт који ће вас пољуљати.

Јарац

Пред вама је могућа мања криза јер се однос са вољеном особом свео на кратке разговоре које по навици обављате на крају сваког дана. Грешите ако мислите да ћете ствар поправити дугим и исцрпљујућим разговором за који вечерас није време.

Водолија

Како на љубавном, тако и на пословном плану, пред вама је дан пун ризичних ситуација. Ово вам изискује доста енергије, која вам, иначе, мањка. Разговори које ћете водити са одре|еним особама неће дати велике резултате.

Рибе

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, сву кривицу преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб јер сте преценили своју стрпљивост. Промене у приватном животу ремете и рутину у вашој радној свакодневници.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.