Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА ВИКЕНД: Један знак очекују ДАНИ СРЕЋЕ, другом ће ПРОПАСТИ ПЛАНОВИ

Сазнајте шта вам звезде предвиђају овог викенда

1688211832_vikends.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за викенд од 30. јуна до 2. јула 2023!

Ован

Овај викенд ћете се најбоље осећати ако га проведете на одмору уживајући у морском ваздуху и сунчевим зрацима. Организујте кратак излет са својим најмилијима и нека забава почне!

Бик

Не заборавите да за квалитетну романтичну везу увек морате да се трудите. Предложите спонтано путовање да поново докажете своју љубав. Ваш партнер ће ценити ако преузмете иницијативу и покажете шта желите од везе.

Близанци

Овај викенд је пун унапред договорених планова. Иако иначе волимо да се одмарамо викендом, за вас ће то бити прилично напорна, али пре свега радосна три дана.

Рак

Током викенда очекују нас разне пословне обавезе које су се раније накупиле. Наравно, то не значи да неће бити времена за одмор и мала задовољства. Очекују вас дружење и мања славља!

Лав

Овог викенда коначно је време за слободне дане и кратка путовања на којима ћете напунити батерије. Уживајте у сваком тренутку, очекују вас дани испуњени срећом и смехом.

Девица

Недавно су вас мучиле неке везе из прошлости које сте већ анализирали до најситнијих детаља. Можда је најбоље пустити да време иде својим током и показати где стојите са том особом. И овог викенда вас очекују забавне активности у којима ћете уживати.

Вага

Неки односи су нарушени због неспоразума. Комуникација је стога важна у свим односима које градимо са другима јер нам помаже да боље разумемо једни друге. Наоружајте се стрпљењем и овог викенда разговарајте о стварима које су вам раније измакле контроли.

Шкорпија

Овај викенд ћете бити најсрећнији ако га проведете уз дозу адреналина – наравно, то не значи да морате да урадите нешто велико, радо ћете се и возити бициклом на оближњем брду. Било која опција је одлична за вас, осим да проведете викенд код куће гледајући филмове.

Стрелац

Овог викенда ћете добити лепе вести које сте дуго чекали – то може бити нешто у вези са приватном везом или чак финансијама. У сваком случају, бићете срећни и опуштени.

Јарац

Ваши пријатељи иду на кратка путовања овог викенда, али још увек чекате право време за заслужени одмор. Међутим, то не значи да морате да будете сами у стану – позовите вољену особу и идите на једнодневни излет у место на коме до сада нисте били.

Водолија

Неки планови су можда пропали, али то не значи да не можете смислити нове! Немојте бити тужни јер не иде све баш онако како сте замислили. Одважите се и предложите пријатељима нешто што нисте радили дуго времена, на пример камповање у шуми. Запамтите – није важно где сте, већ са ким сте.

Рибе

Могуће је да сте почели да размишљате о промени у каријери или пресељењу у нови стан – у сваком случају, у наредном периоду све је знак промене. Уживајте у откривању нових интересовања и познанстава.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas