Oglas
· · Komentari: 0

HOROSKOP ZA VIKEND: Jedan znak očekuju DANI SREĆE, drugom će PROPASTI PLANOVI

Saznajte šta vam zvezde predviđaju ovog vikenda

1688211832_vikends.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Horoskop za vikend od 30. juna do 2. jula 2023!

Ovan

Ovaj vikend ćete se najbolje osećati ako ga provedete na odmoru uživajući u morskom vazduhu i sunčevim zracima. Organizujte kratak izlet sa svojim najmilijima i neka zabava počne!

Bik

Ne zaboravite da za kvalitetnu romantičnu vezu uvek morate da se trudite. Predložite spontano putovanje da ponovo dokažete svoju ljubav. Vaš partner će ceniti ako preuzmete inicijativu i pokažete šta želite od veze.

Blizanci

Ovaj vikend je pun unapred dogovorenih planova. Iako inače volimo da se odmaramo vikendom, za vas će to biti prilično naporna, ali pre svega radosna tri dana.

Rak

Tokom vikenda očekuju nas razne poslovne obaveze koje su se ranije nakupile. Naravno, to ne znači da neće biti vremena za odmor i mala zadovoljstva. Očekuju vas druženje i manja slavlja!

Lav

Ovog vikenda konačno je vreme za slobodne dane i kratka putovanja na kojima ćete napuniti baterije. Uživajte u svakom trenutku, očekuju vas dani ispunjeni srećom i smehom.

Devica

Nedavno su vas mučile neke veze iz prošlosti koje ste već analizirali do najsitnijih detalja. Možda je najbolje pustiti da vreme ide svojim tokom i pokazati gde stojite sa tom osobom. I ovog vikenda vas očekuju zabavne aktivnosti u kojima ćete uživati.

Vaga

Neki odnosi su narušeni zbog nesporazuma. Komunikacija je stoga važna u svim odnosima koje gradimo sa drugima jer nam pomaže da bolje razumemo jedni druge. Naoružajte se strpljenjem i ovog vikenda razgovarajte o stvarima koje su vam ranije izmakle kontroli.

Škorpija

Ovaj vikend ćete biti najsrećniji ako ga provedete uz dozu adrenalina – naravno, to ne znači da morate da uradite nešto veliko, rado ćete se i voziti biciklom na obližnjem brdu. Bilo koja opcija je odlična za vas, osim da provedete vikend kod kuće gledajući filmove.

Strelac

Ovog vikenda ćete dobiti lepe vesti koje ste dugo čekali – to može biti nešto u vezi sa privatnom vezom ili čak finansijama. U svakom slučaju, bićete srećni i opušteni.

Jarac

Vaši prijatelji idu na kratka putovanja ovog vikenda, ali još uvek čekate pravo vreme za zasluženi odmor. Međutim, to ne znači da morate da budete sami u stanu – pozovite voljenu osobu i idite na jednodnevni izlet u mesto na kome do sada niste bili.

Vodolija

Neki planovi su možda propali, ali to ne znači da ne možete smisliti nove! Nemojte biti tužni jer ne ide sve baš onako kako ste zamislili. Odvažite se i predložite prijateljima nešto što niste radili dugo vremena, na primer kampovanje u šumi. Zapamtite – nije važno gde ste, već sa kim ste.

Ribe

Moguće je da ste počeli da razmišljate o promeni u karijeri ili preseljenju u novi stan – u svakom slučaju, u narednom periodu sve je znak promene. Uživajte u otkrivanju novih interesovanja i poznanstava.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas