Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови који највише следе здрав начин живота: Одлична су мотивација

Многи од нас су увек фасцинирани идејом затегнутог тела и теретане, али са заузетим распоредом то постаје огроман задатак за многе!

1664546308_d93e23f22043daf7a0936e6a401ac9423d35f92b.jpg
Фото: YоуТубе/ Принтсцреен/ Скy Неwс
Oglas

Док се многи боре са жељом за вежбањем и временом које увек недостаје, постоје и они који стављају ментално и физичко благостање на врх свега и никада не прескачу тренинг, без обзира на све!

Ови хороскопски знакови имају карактеристике које их воде на тај пут и могу да буду одлична мотивација за све остале којима увек недостаје мало времена.

Бик

Бикови владају емоционалном стабилношћу. Они знају цену физичко и психичко благостање и увек су спремни да се боре за то. Њихова ентузијастична природа је савршен додатак за постизање циљева и мотива.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Један знак очекује позив особе из прошлости, а Вагама викенд који ће памтити

Јарац

Људи рођени у Јарцу су мирни и непоколебљиви и увек се фокусирају на своје добро пре свега. Сломити их  емоционално једна је од најтежих ствари јер су савладали уметност стабилности

Лав

Лавови увек брину о свом здрављу, без обзира где се налазили или шта год да раде. Никада не изазивају бес и држе се строгог начина живота јер желе да изгледају фантастично. Људи са овим хороскопским знаком увек унапред направе план.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за ОКТОБАР 2022: ОВНОВИ желе промене, а овим знаковима следи велики УСПЕХ

Шкорпија

Шкорпије би предузеле сваки тежак корак како би одржале корак са својим здрављем јер чврсто верују у нит „здравље је богатство“. Људи са овим хороскопским знаком су прилично храбри и страствени када је у питању одржавање доброг здравља и то им је на првом месту, пише Пинк Вилла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas