· · Коментари: 0

Идеални љубимци за сваки хороскопски знак

Људи бирају љубимце по разним критеријумима.

1610540236_Depositphotos_151105900_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Некима је важна раса, другима величина, трећима колико се лињају... Има људи који при одабиру љубимца консултују хороскоп.

Ако сматрате да би вам то могло помоћи, проучите свој хороскопски знак и сазнајте какав вам љубимац одговара.

Ован

Идеалан љубимац: енергичан.
С обзиром да су они увек пуни енергије, треба им љубимац који ће пратити њихов темпо. Рецимо, неки енергични пас, попут Џек расел теријера, био би идеалан за њих.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Бик

Идеалан љубимац: неко верно биће.
С обзиром на то да су бикови познати као зависни и тврдоглави, за њих би идеалан пас био златни ретривер или лабрадор, а ако би се одлучили на мачку, права би била шкотска фолд мачка. Она је веома усмерена на власника.

Близанци 

Идеалан љубимац: нешто интелигентно
Папагај је у том смислу најбољи. Ако би се одлучили за мачке, онда је сијамска идеална. У оба случаја реч је о изузетно паметним животињама, што је Близанцима јако важно.

Фото: Депосит

Рак

Идеалан љубимац: неки слатки мали
Осећајни су и воле се бринути за друге, па би их зато могли одушевити љубимци попут хрчака и замораца.

Лав

Идеалан љубимац: забавни тип
За њих су, с обзиром на карактер, идеалне мачке. По могућности дугодлаке, велике мачке, које привлаче пажњу. Битно му је да је љубимац забаван, па ако не одабере мачку, неки средње велики пас биће му веома забаван. Рецимо, кокер-шпанијел.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Девица

Идеалан љубимац: нешто што не ствара неред
Познато је да су Девице тотални чистунци, па су им најбољи љубимци пси који се не лињају или нешто што захтева још мање бриге, попут рибица. Друштво је ту, не треба чистити превише, идеално.

Вага

Идеалан љубимац: леп и мазан
С обзиром на то да су Ваге познате као естете, јасно је да им је битно да љубимац буде леп. Наравно, битна им је и уредност, па је за њих идеална персијска мачка. С њом могу да се мазе, па је и то добро. Ако не мачка, онда им одговара зец.

Шкорпија

Идеалан љубимац: нешто драматично
Знамо какве су Шкорпије, краљеви драме, па би њима могли да одговарају рептили. Ако је одабир традиционалнији, онда у обзир долазе велики, по нечему посебни пси или мачке једнаких квалитета. Само да је раскошно, велико, да привлачи пажњу.

Стрелац

Идеалан љубимац: нешто што не тражи пуно бриге
С обзиром на то да су слободног духа и да им се зна догодити да у једном даху одлуче да крену на пут, треба им нешто што ће преживети без њиховог присуства. Рецимо, корњаче или рибице.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Јарац

Идеалан љубимац: независан
Пошто су на гласу као независни типови, треба им такав љубимац. Само је једна таква - мачка.

Водолија

Идеалан љубимац: необичан
Водолије су помало ексцентрични, па им се свиђају рептили и егзотични папагаји.

Рибе

Идеалан љубимац: онај који ће преживети
Бије их глас да су понекад заборавни, па је најбоље да набаве љубимца који може нормално живети без свакодневне бриге. Рецимо, рибе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.