Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Три хороскопска знака којима ће све ићи за руком до краја године

Погледајте да ли сте међу овим срећницима

1693737783_Foto-Shutterstock-indijski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Као и у западној астрологији, у индијском хороскопу постоји 12 знакова, али разлика је у начину мерења времена.

Према тумачењу 3 знака могу да очекују велику срећу, новац и напредак.

ВРИСХА (Бик) 21. април – 21. мај

Налазите се под веома повољним утицајима и астролози препоручују да максимално искористите ову прилику. Мудро сте користили све путеве који су се пред вама отварали, па ћете крајем године убрати плодове свог вредног рада и залагања. Наредних месеци имаћете прилику да зарадите велики новац, али под условом да преузмете иницијативу и да не чекате сигнал или одобрење од било кога. Тајна успеха је у вашим рукама, зато немате разлога да се плашите ризика јер ће вам се на крају све то исплатити.

МИТХУНА (Близанци) 22. мај – 21. јун

Период до краја године за вас ће бити један од најуспешнијих у животу. Све проблеме ћете лако решавати и одолевати изазовима захваљујући свом брзом и окретном уму. Пред вама је период промене посла и прихватите га са великим ентузијазмом јер ће вам донети новчану сатисфакцију. Поведите рачуна о свом здрављу, посебно у јесењем периоду, јер су вам плућа осетљива па се чувајте прехлада које могу да се закомпликују. И на пољу љубави вас чекају лепи тренуци и право је време да озваничите своју везу, а венчање закажите за период друге половине октобра.

СИМХА (Лав) 23. јул – 21. август

Вама је успех записан у звездама и на вама је само да тај пут пратите. Претходних месеци имали сте више прилика да зарадите новац, а до краја године те шансе вам се удвостручују. Немојте да се шепурите и уживате на ловорикама, још није време за опуштање. Сад је време за акцију и реализацију свих оних планова које одавно имате. Савет је да не журите са доношењем одлука већ да добро размислите о сваком кораку јер вас брзоплетост може зауставити на путу успеха и напретка. Будите мудри и немате разлога за било какву бригу, пише Луфтика.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas