Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ПЛАНЕТЕ

Сузана Бан упозорава: Јупитер и Сатурн су најавили НОВИ СВЕТ, припремите за ново доба

Ових дана се учестало говори о долазећем астролошком аспекту од кога многи очекују нешто епохално. Бројни су текстови на ту тему, и то не само астролошки. Да ли је тако?

1607679884_Suayana.png
Фото: В.Данилов
Oglas

Разне духовне и енергетске школе најављују време откровења, велике слободе, буђења планете, отварање космичких портала или, другим речима, капија кроз које човечанство коначно прелази на виши ниво.

Чињеница је да је пред нама, заиста, цивилизацијски важан период. Међутим, да ли ће то ићи баш тако у шта многи верују, или ће и овај прелаз бити драматичан и болан, одговор даје астролошко тумачење наведених аспеката.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

У људској природи је да, уколико се нађе у недаћи, машта и замишља епохалне и нагле преокрете које, обично, гледамо само у филмовима. Није то ништа чудно ако знамо да су нас од рођења обликовали бајкама, стога ишчекивање наглог спасења јесте у основи људске природе. Без обзира на лепоту дечје наивности, искуство нас, ипак, учи да се никакве промене набоље не дешавају нагло.

Борба и напоран рад тек предстоје...

С друге стране, промене нагоре често стижу у делићу најмање јединице времена. На пример, колико времена је потребно саградити кућу, а колико ју је потребно сравнити са земљом?! Е тако изгледа планета Земља ових дана. Ишчекујемо дворац на хоризонту за који смо, ове године, ударили тек камен темељац. Илузорно је маштати о томе да ћемо се, за који дан, уселити у њега. Напротив, рад и борба тек предстоје.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Сатурн у Водолији
Улазак Сатурна у Водолију већ смо, у марту ове године, доживели на најдословнији начин: Сатурн, који представља ограничење и забране, када је први пут ушао у Водолију, која је синоним за друштвено-социјално уређење, хуманост, дружење и сваку организовану целину, зауставио је целу планету. Све што је представљало водолијски принцип, стало је.

Да ли ће се отворити царске двери? Фото: Депозит

Ако је све тако, шта нам то најављује редак и надасве моћан транзит који ће се, на астролошком небу, формирати око 21. децембра?

Јупитер и Сатурн најављују нови циклус!

Јупитер и Сатурн на нула степени Водолије, на првом месту најављују почетак новог двадесетогодишњег циклуса јер је толико времена потребно до нове коњукције, али у другом знаку. Друго, овакав спој баш у Водолији десио се пре отприлике 800 година. Дакле, већ је јасно колико је ово редак, али и важан астролошки транзит.

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

Кроз шта ћемо проћи?
Овај аспект је већ најављен њиховим спајањем у знаку Јарца. Све што нас сада мучи, увод је у оно кроз шта морамо проћи. Кроз шта то морамо да прођемо, говоре даљи аспекти и транзити који долазе.

Сада опет стиже тај транзит, али након неколико дана, ограничењу и забранама придружује се и Јупитер, планета која је симбол слободе, ширине, путовања, раста и експанзије. С обзиром на то да је у овом положају Сатурн јачи (старији) јер је сувладар Водолије, тешко ће се јупитерска енергија развити у пуном капацитету.

Народ тражи слободу, али је борба узалудна...

То значи да ће се широм планете подићи народ у жељи да приграби слободу, али борба ће бити осуђена на неуспех. С обзиром на то да су обе планете у надолазећем квадрату (лошем аспекту) према Урану у Бику, астролошка прогноза не може ни из далека да делује бајковито. Напротив.

Побуне, хистерија, вирус, банкрот.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Биће земљотреса!
Почетак овог аспекта указује на земаљски потрес. Као што је у мартут Сатурн у Водолији затресао Загреб. И сада је земљотрес известан на неком трусном подручју који се, попут Балкана, тресе већ месецима. Елементарне непогоде, шокантне вести, преокрети. Улазимо у циклус када нам вести о корони неће бити у првом плану, јер, долазе још стресније.

Ако бисмо буквално превели положај планета на небу и сценарио који у наредном периоду праве, след догађаја је следећи: Широм света побуне, демонстрације. Народ устаје против репресије и забрана које су део борбе против вируса корона.

Народ устаје, а вирус не посустаје!

Вирус још не посустаје, могуће су драстичне последице опште хистерије јер, хтели то да прихватимо или не, вирус постоји. О општем пуцању здравственог система не треба ни говорити. Финансијска катастрофа, банкроти држава, рушење великих система... и не само то.

На капији смо, али прелаз ние бајковит. Јупитер и Сатурн у Водолији најављују ново уређење!

Тачно је да смо на капији новог доба, али, прелаз није бајковит. Током читаве 2021, Сатурн у Водолији и Уран у Бику воде своју битку, а то значи да, без обзира на сву бајковитост Јупитера/Сатурна у Водолији, који најављују сасвим ново уређење, енергетска револуција која претходи многима неће донети добро.

Уздигните се у духу, ослободите страха јер је он антена за невоље и стрпљиво посматрајте у каквом историјском времену живимо.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

И то има своју лепоту, али у њој ћете уживати једино ако испоштујете основни астролошки принцип Сатурновог учења, а то је: стрпљење, дисциплина и одрицање од свих привилегија за које мислите да вам припадају. Универзум прави прерасподелу, сачекајте своје нове карте за игру.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas