Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како стари сваки ХОРОСКОПСКИ ЗНАК? Док неки остају вечито млади, други рано "оседе"

Поједини знаци Зодијака имају младалачки дух који их не напушта ни у позним годинама

1691504359_shutterstock_1834064776.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Свако од нас стари на јединствен начин, а тај процес је обликован комбинацијом темперамента, карактерних особина, јаких и слабих страна.

Ипак, постоје и неке уопштене тенденције које одређују сличан тип понашања за сваки хороскопски знак.

Ован

Овнови остају витални и енергични упркос годинама. Они не губе светлост своје младости, живе у тренутку и подстичу се међусобно да буду живахни до краја живота. Чак и у својим шездесетим годинама, Овнови могу носити "кожну јакну" са енергијом која надмашује многе двадесетогодишњаке.

Бик

Бикови, познати по својој љубави према храни, могу скупити вишак килограма с годинама. Физички и психички нису најгипкији, али њихова издржљивост их чини дуговечнима. Кроз живот иду стабилним кораком.

Близанци

Близанци већ у младости постављају циљеве за себе и доследно их остварују. Ова карактерна особина остаје с њима и у каснијим годинама. Њихова виталност и радна енергија трају, па чак и у старијој доби.

Рак

Ракови се могу поделити у два типа: они који никада не показују старење и они који с годинама постају мајчински или очински настројени. Траже поштовање и често постају особе које друге подсећају на баке и дедове. Њихова брига и пажња постају дубоко усађене карактеристике.

Лав

Лавови постају све смиренији како старе, а њихова заштитничка и сталожена нарав долази до изражаја. У старијој доби постају искусни и мудри људи, тежећи да буду узор и ауторитет многима око себе.

Девица

Девице, које су иначе склоне аналитичком размишљању, с годинама могу постати мало песимистичније настројене према свету око себе. Њихова брига за сопствено здравље и изглед остаје присутна, а често теже савршенству у свему. У старости постају паметне, углађене особе с очуваним ставом.

Вага

Ваге и даље држе до свог изгледа, те се труде да се подмлађују и задрже младалачки дух. Понекад могу имати илузију да изгледају млађе него што заиста јесу.

Шкорпија

Шкорпије настављају бити важни и угледни, често носећи са собом утисак мудрости. Међутим, њихова упорност и фокус на сопствене циљеве и уверења понекад их могу учинити тврдоглавима и напорнима.

Стрелац

Стрелчеви се труде да не примећују старење и често очекују комплименте за свој изглед. Њихова привлачност и еротичност могу остати снажни чак и у каснијим годинама.

Јарац

Јарчеви се рађају с озбиљношћу и одговорношћу, но како старе, могу постати весели и детињасти. Њихова мудрост и озбиљност се поступно мешају с весељем.

Водолија

Водолије су често необично озбиљне и теже ексцентричности. С годинама се та својства могу појачати, а независнот од туђег мишљења чини их непредвидивима.

Рибе

Рибе се понекад плаше старости, те константно анализирају свој живот и сумирају постигнуто. Њихова претерана брига може утицати на њихово здравље и скратити им животни век.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas