Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
хороскопски знакови

Како вратити бивше љубави према хороскопском знаку? Бикове изведите на вечеру, а Девицама изнети јасне чињенице

Постоје магичне речи и магични поступци помоћу којих можете да вратите бивше љубави!

1639383985_shutterstock_523952062.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Ако сте били у вези са Овном буквално закажите разговор. Будите јаки, доследни али и помало тугаљиви. Никако не падајте на колена испред Овна. Он воли да види јачину у вама, да има искрен разговор, али да опет види достојанствено покајање.

Бик

Памти, али и опрашта. Закажите вечеру у његовом омиљеном ресторану или тамо где се спрема његово омиљено јело. Чаша доброг вина је обавезна. Бик воли поклоне, не морају да буду скупоцени, али да су од срца и да види да сте се баш потрудили око избора.

Прочитајте још: УМ или ОСЕЋАЊА: Који хороскопски знакови се ослањају на сопствену СНАГУ и ПАМЕТ, а који на СРЕЋУ?

Близанци

Комуникација преко било које друштвене мреже, портала, али старо добро писмо увек је проверена опција. Са њима није најпаметније тет-а-тет разговор јер су они савршени говорници и увек су 2 корака испред вас. Зато је писмо одличан начин да све лепо срочите, кажете, објасните и извињење на крају је обавезно.

Рак

Воли сладуњава опраштања и разговоре. Никако хладна комуникација. Већ у старту морате да будете топли, пријатни и да вам глас одише љубављу. Леп пријатан позив или смс је савршен избор. Обавезно се пристојно обуците, фризура мора да буде тип топ и полако у мекан и нежан разговор.

Лав

Само нека буде од срца, искрено 100% и ви добијате Лавића назад. Морате да се припремите да ће бити горд, сујетан и да ће морати да покаже Лавовску доминацију. Све то када осетите ви још више повуците ручну и некако му се приклоните. Све је то маска, Лавић када воли он воли КРАЉЕВСКИ!

Девица

Прецизан разговор са јасним чињеницама. Све као у еxел табели. Замерам ти ово, ти си мени ово, урадио си овако ја сам онако итд. Све таксативно навести и онда сачекати да Девица прими и обради информацију. Као да правите бизнис план. Затим наћи златну средину и наставити руку под руку даље.

Вага

Воли да се дури као мало дете. Воли лепу пажњу, лепе поклоне који су дивно упаковани. Али пре свега балансиран разговор. Никако напади и да се држи слово. Вага је дипломата и воли да преговара. Увек све што помислите а потом изговорите увијте у најлепшу свилену машну.

Прочитајте још: ОГОВАРАЊЕ им је душевна храна: Три хороскопска знака која обожавају да ТРАЧАРЕ

Шкорпија

Ви само питајте, а Шкорпија доноси одлуку да ли пристаје. У тој одлуци једини саветник јој је интуиција. Ви се ту не питате много. Ако је одлучила да вам се врати она је ту 100% ако јој интуиција каже не она без речи и објашњења одустаје.

Стрелац

Само га позовите и затражите разговор у кафицу, или чак и у проводу и Стрелац пристаје. Лако опрашта и није злопамтило. Ако баш желите да га вратите милион посто само сликајте две путне или авионске карте и пошаљите му слику на вибер!

Јарац

Директно и прецизно испред њега. Било где, посао, стан, парк, ресторан. Може позив и не мора. Најбитније је да Јарац осети топлину вашег срца и да се искрено и дубоко морално кајете. Разговор нека буде јасан, прецизан и топао, нека душа прича а мозак нека формира реченице.

Водолија

За Водолију је љубав једнако пријатељство. Ако не може да замисли да сте му пријатељ никако вас не види као љубав. Дакле, покушајте са картом пријатељства па онда када вас пусти у свој свет онда крените са љубављу.

Рибе

Позив на чашу вина или карте за изложбу, музеј су одличне идеје за почетак комуникације. Риба је интуитивна и када вас види она тачно зна ваш ток мисли, и у ком правцу ће се одвијати ствари. Риба осећа душом. Напомена- Риба заувек све памти, опрашта али не заборавља!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas