Oglas
· · Komentari: 0
horoskopski znakovi

Kako vratiti bivše ljubavi prema horoskopskom znaku? Bikove izvedite na večeru, a Devicama izneti jasne činjenice

Postoje magične reči i magični postupci pomoću kojih možete da vratite bivše ljubavi!

1639383985_shutterstock_523952062.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Ako ste bili u vezi sa Ovnom bukvalno zakažite razgovor. Budite jaki, dosledni ali i pomalo tugaljivi. Nikako ne padajte na kolena ispred Ovna. On voli da vidi jačinu u vama, da ima iskren razgovor, ali da opet vidi dostojanstveno pokajanje.

Bik

Pamti, ali i oprašta. Zakažite večeru u njegovom omiljenom restoranu ili tamo gde se sprema njegovo omiljeno jelo. Čaša dobrog vina je obavezna. Bik voli poklone, ne moraju da budu skupoceni, ali da su od srca i da vidi da ste se baš potrudili oko izbora.

Pročitajte još: UM ili OSEĆANJA: Koji horoskopski znakovi se oslanjaju na sopstvenu SNAGU i PAMET, a koji na SREĆU?

Blizanci

Komunikacija preko bilo koje društvene mreže, portala, ali staro dobro pismo uvek je proverena opcija. Sa njima nije najpametnije tet-a-tet razgovor jer su oni savršeni govornici i uvek su 2 koraka ispred vas. Zato je pismo odličan način da sve lepo sročite, kažete, objasnite i izvinjenje na kraju je obavezno.

Rak

Voli sladunjava opraštanja i razgovore. Nikako hladna komunikacija. Već u startu morate da budete topli, prijatni i da vam glas odiše ljubavlju. Lep prijatan poziv ili sms je savršen izbor. Obavezno se pristojno obucite, frizura mora da bude tip top i polako u mekan i nežan razgovor.

Lav

Samo neka bude od srca, iskreno 100% i vi dobijate Lavića nazad. Morate da se pripremite da će biti gord, sujetan i da će morati da pokaže Lavovsku dominaciju. Sve to kada osetite vi još više povucite ručnu i nekako mu se priklonite. Sve je to maska, Lavić kada voli on voli KRALJEVSKI!

Devica

Precizan razgovor sa jasnim činjenicama. Sve kao u exel tabeli. Zameram ti ovo, ti si meni ovo, uradio si ovako ja sam onako itd. Sve taksativno navesti i onda sačekati da Devica primi i obradi informaciju. Kao da pravite biznis plan. Zatim naći zlatnu sredinu i nastaviti ruku pod ruku dalje.

Vaga

Voli da se duri kao malo dete. Voli lepu pažnju, lepe poklone koji su divno upakovani. Ali pre svega balansiran razgovor. Nikako napadi i da se drži slovo. Vaga je diplomata i voli da pregovara. Uvek sve što pomislite a potom izgovorite uvijte u najlepšu svilenu mašnu.

Pročitajte još: OGOVARANJE im je duševna hrana: Tri horoskopska znaka koja obožavaju da TRAČARE

Škorpija

Vi samo pitajte, a Škorpija donosi odluku da li pristaje. U toj odluci jedini savetnik joj je intuicija. Vi se tu ne pitate mnogo. Ako je odlučila da vam se vrati ona je tu 100% ako joj intuicija kaže ne ona bez reči i objašnjenja odustaje.

Strelac

Samo ga pozovite i zatražite razgovor u kaficu, ili čak i u provodu i Strelac pristaje. Lako oprašta i nije zlopamtilo. Ako baš želite da ga vratite milion posto samo slikajte dve putne ili avionske karte i pošaljite mu sliku na viber!

Jarac

Direktno i precizno ispred njega. Bilo gde, posao, stan, park, restoran. Može poziv i ne mora. Najbitnije je da Jarac oseti toplinu vašeg srca i da se iskreno i duboko moralno kajete. Razgovor neka bude jasan, precizan i topao, neka duša priča a mozak neka formira rečenice.

Vodolija

Za Vodoliju je ljubav jednako prijateljstvo. Ako ne može da zamisli da ste mu prijatelj nikako vas ne vidi kao ljubav. Dakle, pokušajte sa kartom prijateljstva pa onda kada vas pusti u svoj svet onda krenite sa ljubavlju.

Ribe

Poziv na čašu vina ili karte za izložbu, muzej su odlične ideje za početak komunikacije. Riba je intuitivna i kada vas vidi ona tačno zna vaš tok misli, i u kom pravcu će se odvijati stvari. Riba oseća dušom. Napomena- Riba zauvek sve pamti, oprašta ali ne zaboravlja!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas