Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

КИНЕСКИ хороскоп 1 део: У години бивола нека се ЗМАЈ притаји, а ОВАЈ знак усправи!

Бракови склопљени 2021. у "годинини бивола" биће дуготрајни и срећни, јер је ово време љубави. Искористите га!

1608197477_metalox.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Пацов

1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008. и 2020. годиште

Посао

За рођене у знаку пацова ово ће бити мирна, стабилна година, у сличном ритму као претходна. Имаће прилику да учврсти своју позицију или се наметне тамо где ради. Током целе године пацов ће осећати оптимизам и ако вредно ради постићиће успех.

Мирна и стабилна година, пацов има енергије.

Љубав

У љубави пацов може да очекује дивне тренутке, јер ће слободни упознати неког, а они у у браку и вези могу да поправе односе. Биће и развода, али ће се појавити нова особа која ће усрећити пацова.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Биво

1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009. и 2021. годиште

Посао

За рођене у знаку бивола ово је одлична година за посао, нарочито ако се баве грађевином. Ово је ваша година и било би добро да започнете нешто, посао или кућу. Међутим, овај знак жање само успех их марљивог рада. Дакле, звезде су вам наклоњене, направите детаљан план и почните!

Одлична година за посао и стабилну везу.
Биволи су били:
У години бивола били су рођени: Адолф Хитлер, Маргарет Тачер, Садам Хусеин, Наполеон, Барак Обама, Ричард Никсон, Џорц Клуни, принцеза Дајана...

Љубав

Бракови основани ове године биће дуготрајни, односи топли и до краја живота. Ово је година љубави. Само напред!

Тигар

1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010. годиште.

Посао

Трећи знак кинеског хороскопа треба да очекује тешку годину. Међутим, посматрајте ствари са друге ствари: много ћете се помучити и, на крају, добити сатисфакцију.

Боље да ову годину преспавате. Буквално!

Љубав

У љубави неће бити великих догађаја, па се потрудите да сачувате оно што већ имате. Немојте улазити у ванбрачне везе, јер се неће добро завршити.

Зец

1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011. годиште

Посао

Ово може да буде стабилн година ако зец успе да задржи оно што има, јер нове успехе неће постизати тако лако као у неким другим годинама. Зец је симбол брзине и среће, а ово није година наклоњена такви људима, већ вредним. Зец ће морати да се прилагоди новим условима на послу и ако направи стратегију то може да прође одлично. Ако жури и јури - ништа неће постићи.

Не журите, прилагођавајте се ситуацији.

Љубав

Ове године је боље да сачекате да вама неко дође него да ви јурите около друге људе. Боље је да анализирате своју ситуацију и размислите шта треба да се промени, него да нешто покварите.

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

Змај

1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. годиште

Посао

Ни лоша ни добра - тако би, укратко, могла да се опише ова година за змајеве. Треба знати да биво није импресиониран змајем, а змај тешко подноси ауторитет бивола, па ова година неће донети много тога петом знаку кинеског хороскопа. Дакле, будите пажљиви и вредни.

Змај и биво се не воле, па је савет - опрез.

Љубав

Чувајте се љубоморних испада и не улазите у непромишљене везе. Они који већ имају љубав и планирају брак, можда ће још мало морати да сачекају.

Прочитајте још: Сузана Бан упозорава: Јупитер и Сатурн су најавили НОВИ СВЕТ, припремите за ново доба

Змија

1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.годиште

Посао

Змије ће ове године добити одговоре на многа питања која су их дуго мучила. Жеље ће им се остварити у правом тренутку. Змије ће ширити позитивну енергију и подстицати друге да буду вредни. Ово ће бити веома динамична година и једино је важно да не улазите у сукобе.

Змије ће добити одговоре на сва питања!

Љубав

Водите рачуна да не штитите превише своје вољене.

Други део КИНЕСКОГ хороскопа можете прочитати ОВДЕ

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas