Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кинески хороскоп за новембар 2023. године: Кога очекују путовања, а кога промена емотивног статуса

Могуц́е је да ц́ете овог месеца доц́и до неочекиваних важних закључака јер ц́е месечева енергија дати многе назнаке о вашој будуц́ности

1698402088_shutterstock_770061748.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Новембар је месец ширења свести. Да бисте постигли добар резултат, морате бити пажљиви на све детаље и догађаје који ц́е се десити око вас. Будите спремни да проширите своје хоризонте.

Пацов (1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

У новембру ц́е представницима овог знака каријера бити на првом месту. Имац́ете прилику да добијете унапређење или зарадите добар новац. Међутим, то ц́е веома затегнути односе са колегама. Покушајте да будете отворени у вези са својим забринутостима како бисте избегли гласине и трачеве.

Биво (1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Новембар ц́е бити добар месец за вас. Дошли сте да пожњете оно што сте посејали у претходном периоду. Верујте ми, биц́ете задовољни. На пословном плану све иде набоље, а додатни приходи ц́е вам омогуц́ити да живите онако како желите. Односи са вољеном особом постац́е још јачи и интимнији. Не заборавите на правилну исхрану и здрав начин живота.

Тигар (1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

За оне рођене у години Тигра, новембар ц́е бити добар месец за решавање каријерних питања. Можете променити посао или затражити унапређење. Свака ваша намера или подухват наиц́и ц́е на одобравање. Ово ц́е такође бити добар месец за путовања и пресељење. Они који су слободни упознац́е потенцијалног партнера.

Зец (1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Почетак месеца биц́е веома успешан, али средином друге недеље ризикујете да погрешите због сопствене непажње. То ц́е последично утицати на ваш приход, али не дозволите да утиче и на ваше емоционално стање. Покушајте да то не избацујете на своје вољене због стреса са којим се суочавате на послу. Будите мирни и носите се са проблемима када се појаве.

Змај (1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Новембар ц́е донети побољшање у многим областима вашег живота. У свом раду добиц́ете покровитељство утицајних људи. Ствари које су вас раније успоравале сада ц́е бити успешно решене у трену. Међутим, успех у каријери нец́е побољшати ваше финансије, па покушајте да паметно потрошите свој новац. У вашем личном животу могуц́а су занимљива познанства, али без озбиљног наставка.

Змија (1965,1977,1989,2001,2013)

Завршиц́ете посао који сте започели прошлог месеца овог месеца. Приходи ц́е остати на истом нивоу, али постоји ризик од сукоба са конкурентима јер ц́е покушати да вас преваре. Упркос томе и захваљујуц́и сопственој упорности, моц́и ц́ете да превазиђете све потешкоц́е. Вољена особа ц́е вам помоц́и да се носите са емоционалним преоптерец́ењем, а они који су сами уживац́е у овом статусу

Коњ (1966, 1978, 1990, 2002)

Новембар ц́е за вас бити време промена, које могу донети нове прилике, али и губитак старих позиција. Покушајте да видите ове промене својим умом, а не срцем. Ваше финансије ц́е зависити од резултата вашег рада. Ипак, не очекујте додатне приходе овог месеца. Нец́е бити много промена на романтичном фронту, а здравље ц́е бити стабилно.

Коза (1967, 1979, 1991, 2003)

Најуспешнија област за вас овог месеца биц́е у области вашег личног живота. Имац́ете осец́ај потпуне хармоније. У односима са странцима и колегама веома је важно да не спекулишете о другима и да не доносите одлуке на основу својих нагађања. Ово није време за сарадњу са другима. Прихватите ово и посветите месец решавању личних и породичних ствари.

Мајмун (1968, 1980, 1992, 2004)

Ваш труд ц́е приметити они који вам могу помоц́и да напредујете. Међутим, колико ц́ете напредовати зависи само од ваших напора и способности да се докажете. Они који су сами треба да обрате пажњу на оне који су вец́ дуго око вас и траже вашу пажњу.

Петао (1969,1981,1993,2005)

Овог месеца нец́ете имати прилику да покажете не само своје таленте вец́ и своју мудрост. Ваш ауторитет на радном месту ц́е се значајно повец́ати, а након тога су могуц́е значајне промене. Пажљиво одмерите све предности и недостатке пре него што донесете одлуку да будете суздржани у својим емоцијама. Слободни представници знака имац́е срец́у да упознају своју праву љубав.

Пас (1970,1982,1994,2006)

Ваше мишљење ц́е имати цену. Људи око вас су спремни да вас саслушају. Искористите ову прилику да промените свој радни процес на боље и да унапредите своје место у компанији. Чувајте се љубоморе оних колега чије место бисте могли да преузмете. У свом личном животу, чувајте се празних и материјалистичких људи који вас прогоне.

Свиња (1971,1983,1995,2007)

Ваш живот ц́е овог месеца бити веома миран и уравнотежен. Рад у тиму може вам помоц́и да зарадите добар новац, а врло је могуц́е и да га уштедите. Будите спремни да подржите своју вољену особу, а она ц́е одговорити на исти начин. Ипак, обратите пажњу на своје здравље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas