Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Ко је НАЈТВРДОГЛАВИЈИ, а ко НАЈОПУШТЕНИЈИ хороскопски знак: Да ли сте међу њима?

Свако има своје навике и уверења од којих не жели да одустане. Међутим, понекад се и најмање одступање од тога сматра катастрофом.

1611313717_Depositphotos_105678190_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У животу је увек потребно пронаћи баланс, односно не одустати од онога у шта стварно верујете, али истовремено не претеривати око неких ситница. Ко је најтврдоглавији од знакова зодијака, а ко најопуштенији?

Прочитајте још: Ови хороскопски знакови су идеална комбинација, али ипак често раскидају

Тврдоглави:

Бик

Акценат је на томе да се осећају пријатно, макар по стоти пут гледали омиљени филм или увек поручили исти оброк или пиће у изласку у град. Воле да планирају како проводе слободно време, али не воле да мењају планове ни за кога. Проблем је када се превише удубе у неке планове и веровања од којих не желе да одступе јер се осећају безбедно и сигурно, односно „учаурено“.

Решење може да буде да планове праве заједно са пријатељима, али не очекујте увек превелику флексибилност.

Јарац

У њиховим очима, живот је планина на коју се треба попети и они су решени да успут савладају сваку препреку. Иако су врло самокритични, ипак себи највише верују у доношењу одлука и то не препуштају ником другом. Њихов план обухвата све, од ситница до најкрупнијих детаља и никоме не дају да им стане на путу, по цену да остану сами. Нису недружељубиви, али није им досадно ни кад су сами, тако да врло тешко подлежу притиску околине по питању заједничких активности.

Постављају високе, често и немогуће, стандарде и себи и другима и све се своди на један велики план.

Прочитајте још: Идеални љубимци за сваки хороскопски знак

Флексибилни:

Рибе

Људи рођени у овом знаку не инсистирају да буду главни у одлучивању, већ слушају туђа мишљења. Владају емпатијом и лако осете ко је како расположен, са жељом да се други осећају боље. Они јесу испуњени када неком другом помогну да се осећа боље, али им је потребно и време за себе. Тада знају шта желе и шта им прија, али кад год су у друштву, без обзира да ли познатих или непознатих особа, прилагођавање и флексибилност су две кључне речи.

Познато је да рибе могу да се прилагоде свакој ситуацији и тако се уклопе у скоро свако друштво.

Близанци

Радознали и жељни нових искустава, близанци су отворени за промену мишљена и веровања ако им предочите довољно чињеница за то. Обично их не држи место и двострука природа их вуче на разне стране, јер као да две особе одлучују.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Не везују се за планове, спонтаност и жеља за авантурама су више у њиховом стилу.

Баш због тога, могу бити захвални другим особама ако их реше дилеме и окончају ту вечну битку макар накратко.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas