· · Коментари: 0
АСТРО

Ко у 2022. години ставља тачку на брак? Ови хороскопски знаци крећу другим путем

Неким хороскопским знаци предвиђају се промене када је љубав у питању.

1642780571_bride-gd93405902_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Да ли је браку дошао крај?

Бик

Вама је ова као и прошла година доста тешка, са трзавицама што вама ствара немир. Ваш устаљени начин живота за вас је неприкосновени мир који храни вашу душу. Нисте исхитрено реаговали у 2021, али сада подвлачите црту и немате више снаге да некоме изнова и изнова дајете другу шансу. Цела прошла година је била тест и сада је одлука коначна. Стављате тачку и настављате даље сами, сигурни да вам живот спрема савршена изненађења.

Лав

Преокупираност послом, промене у каријери, стрес, одсуство од дома све је то утицало да се ваш однос са вољеном особом доведе под знак питања. Нисте тражили превише, мало мира и разумевање. То ваш партнер није могао да вам пружи и то је додатно уздрмало вашу везу/брак. Вама је каријера јако битна и финасијска сигурност. Очекујете да партнер то разуме. Није вам пружио мир и разумевање и ви доносите одлуку да наставите сами.

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: РАК у проблему са емоцијама, ЈАРЧЕВИМА прошлост куца на врата

Вага

Ви сте неко коме је партнер све! Ви не можете да фукционишете сами. Све ћете урадити да ваша веза опстане. Међутим, када схватите да се само ви залажете, дајете, правите компромисе тада се пали црвена лампица код вас. Тако ће бити сада. Увидели сте ствари, свесни сте да партнер очекује све на готово, да не види вашу “жртву”. Вама је то показеатељ да је време да наставите даље сами, али уз дипломатски разговор који води ка раскиду.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.